Hayırlı olsun öncelikle hakkımda düşüncelerin @dreamy
MS de kaçıncı haftayı hedefliyorsun Gülşen ile
Hoşbuldum.
Hoşbulduk.Kiz kaknem hoşgeldin
Bhnd????
hayatım peki neden dreamy ismi yani tutup da @Yakamoz-Asi nin uğursuz kankası dream e benzeyen ismi niye seçtin bir türlü ısınamıyoruz sana bu yüzden @Çiğdem- ileHoşbulduk.
Etiket denince aklıma gelen üyesin. Şaka bir yana baya eğlencelisin. Çiğdem, Serhat ve senin sohbetlerini okumak keyifli. Seninle yabancı dizi sohbetleri yapmak istiyorum sezon başlayınca.
Hayalperest demek, hayalciyim biraz. Şu üye ile ne alıp veremediğiniz varhayatım peki neden dreamy ismi yani tutup da @Yakamoz-Asi nin uğursuz kankası dream e benzeyen ismi niye seçtin bir türlü ısınamıyoruz sana bu yüzden @Çiğdem- ile
şöyle söylyim cadolozlukta @Çiğdem- le çirkeflikte @sokak sanati ile fanlıkta takasla totallikte @mt-06 ve @denizz19 un toplamıyla yarışan bir tipti .ssHayalperest demek, hayalciyim biraz. Şu üye ile ne alıp veremediğiniz var
Hoşbulduk eski Halef yeni kerem.Odaya hoşgeldin eski Gripin, yeni Gülşen.
Benim hakkımda neler düşünüyorsun?
Eğlenceli ve şakacı bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Bir diğer özelliğin de bir şeyi sevdin mi onun arkasında durman. Total işleri seviyordun galiba. Daha fazla kas yapıp kızlar arkandan koşar inşallah.