Aaa reeli bilmem orası gerçekten çok karışık benide aşıyorBunları diyen kim
Aman boş ver çok garip şeyler oluyor yine durduramıyorum.
Aaa reeli bilmem orası gerçekten çok karışık benide aşıyor
Son cümleyle ikna oldum gibi Ben de şakasına diyorum tabii ki canım, biliyoruz birbirimiz hakkındaki düşüncelerimizi zatenAaa yapmacık olmayan içten düşüncelerin uzunluğun kısanın ne önemi var ayoll
Sözlüğe bakarkan mrt-06 güncel yorum atılmış gözüme takıldı oan içimden geçenleri yazdım sokak sanatınada şöyle yazayım aklımda yok Sonra Bully xBugra da aynı şekilde upladıklarını görüp onlarada yazdım sonra bizim tayfadan başka kimlerin var bir bakayım dedim sokak sanati Yiğit ve xemrexxx de ben hortlattım
Şöyle bir şey var Niye @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx e daha uzun yazdım çünkü onlarla mesajlarımız goy goy lu, ciddi iltifatlı sohbetlerimiz olmuyor oyüzden onlara diyeceklerim haliyle daha detaylı çıktı ama @mrt-06 @Bully ile her sohbetimiz hemen hemen iltifatlı içimizde ki güzel düşünceleri diğerlerine oranla her sohbetimizde basediyoruz normal konusmalarımızda yaptımız için diğerlerine diceklerim daha detaylı çıktı normal sohbetlerimiz çünkü onlarla daha cıvık
O ne anlar ki övgüden boşver sen onu Cıvığın teki
@sokak sanati nin amacı başka yaygara çıkarmak ayoll Onun yerine 1 teşekkür etseydi keşkeSon cümleyle ikna oldum gibi Ben de şakasına diyorum tabii ki canım, biliyoruz birbirimiz hakkındaki düşüncelerimizi zaten
Ayrıca hep @sokak sanati gıcığı mı kıskanacak, bizim de hakkımız olsun arada İnsan sevdiğini kıskanır
@sokak sanati nin amacı başka yaygara çıkarmak ayoll Onun yerine 1 teşekkür etseydi keşke
Oluruz tabii ki @sokak sanati, sıkıntılarını içine atma, bize anlatmaktan çekinme Dostların olarak dertlerine merhem olmak bizim görevimiz
Oluruz tabii ki @sokak sanati, sıkıntılarını içine atma, bize anlatmaktan çekinme Dostların olarak dertlerine merhem olmak bizim görevimiz
Vlla Brezilya dizileri gibi şuan onun hayatı içinden çıkmak çok zorYok ben hallederim ama devamlı düşünmem lazım. Çok geriliyorum. Bi çöl bildirime dönemem artık.
Bu da böyle doğmuş işte yapacak bir şey yok Teşekkürü bırak azar yiyormuşsun nerdeyse@sokak sanati nin amacı başka yaygara çıkarmak ayoll Onun yerine 1 teşekkür etseydi keşke
Bu da böyle doğmuş işte yapacak bir şey yok Teşekkürü bırak azar yiyormuşsun nerdeyse
Hep demedim için işte diyeceklerim birikmiş @mrt-06 a 5 mesajımızdan zaten 3 ü içimizdeki duygularBen sevgi cümleleri ile duygulanamıyorum
Kin en güzel duygu birde ortalığı karıştıran mikser hissi
Hep demedim için işte diyeceklerim birikmiş @mrt-06 a 5 mesajımızdan zaten 3 ü içimizdeki duygular
Burada sizi kıskandırmaya çalısmıs MS de de etiket olayında kendi kıskanmıştı her şeyden bir şey çıkarıyor ayoll
Aaa seninle naısl aynı burcuz biz 😱😱😱Valla genetik bir şey. Ailemi tanı anlarsın neden böyle olduğu mu? Küçüklükten beri tartışma içinde büyüdük. O yüzden böyle gelişti benim zeka bence
Aaa seninle naısl aynı burcuz biz 😱😱😱
Hadi sanada cicili bicili rüyalarYükselen farklı etkiledi belkide
Neyse ebne yatıyorum cicili bicili rüyalar
Aslan burcu olduğumu belli etmemeliyim.Yine tarihi olayları yaşatan üye. 😎 Tarih onu 3.000.000. Mesajı yazan üye olarak hatırlayacak. (Alkış efekti ve tebrikleri alalım. )
Ekli dosyayı görüntüle 80309
@Ahmed @kerem @Çiğdem @Forumdash @dreamy @Emre Ozansoy @mrt-06 @xemrexxx @alperuz @The_Erinch @eskici @Bully @xBUGRAx @Harunnn60 @serhatt @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Hachiko @yigit_00 @Yiğitt vs vs..