Emre Ozansoy
Moderatör
Puanlar çok yakın ama 3 gün sonunda en düşük Ezgi ve Emine... Önce Ezgi, ardından Emine gider inşAllah...
Şimdi izledim komik olmuş.
Şaka bir yana Ezgi - Reyhan programa renk kattılar. Özlem ve Cansu hep birbirlerini yerlerdi.Şimdi izledim komik olmuş.
Sevmiyorum ama böyle bir konuda numara yapacağını zannetmiyorum. Oynuyor ama bu kadar da değil. Olmamalı 😱
Sevmiyorum ama böyle bir konuda numara yapacağını zannetmiyorum. Oynuyor ama bu kadar da değil. Olmamalı 😱
Cansu'nun sedyeden bağırışı Ya puanlamayı düşünüyor hala. @mrt-06
2 bölüm izlemedim neler olmuş. Senaristler coşmuş.
2 bölüm izlemedim neler olmuş. Senaristler coşmuş.
Bir daha izledim, başlarda yapmacık biraz evet. Çekilsin de meydan Özlem'e kalsın, son günlerde iyi.Bilmiyorum samimi gelmedi. Yanlış alarm derler yarışmaya döner göreceğiz.
Senaristler mi, oyun mu sence de?2 bölüm izlemedim neler olmuş. Senaristler coşmuş.
Senaryo bence gerçekci durmuyor.Bir daha izledim, başlarda yapmacık biraz evet. Çekilsin de meydan Özlem'e kalsın, son günlerde iyi.
Senaristler mi, oyun mu sence de?
Yok ya Kanal D bıraktı o işleri. Senaryo falan.
1 kere tek denk geldim Ama bizimkiler izliyor arada
Halise'nin, kaynanasına laf yetiştirmeyi bırakıp işine odaklanması lazım.Halise çok güldürdü bu hafta yeteneksiz.
Halise'nin, kaynanasına laf yetiştirmeyi bırakıp işine odaklanması lazım.
Reyhan - Ezgi vol 2 desene şuna.Elinden gelmiyor ki. Kaynanasının pişmemiş dediğine 5 vermesine çok güldüm bir de alkışlıyor buldum diye.