Seçim öncesi çok izlenen birileri, az izlenen birilerini rahatsız etmiş. Hemen olaya el koyulmuş.
Hayatim Ben bu senaryoda Taylan olurum etliye sütlüye karışmayan sevecen tehlikeden uzak tek kişi
O değil de şaka bir yana hiçbir zevki kalmadı ki o zaman bu işin.Reytingler varken de böyleyiz.
Sbt ve anliklar Geri dönsün .ssO değil de şaka bir yana hiçbir zevki kalmadı ki o zaman bu işin.
2006'dan beri 12 senedir takip ediyordum.
O Fetö projesiydi......................Sbt ve anliklar Geri dönsün .ss
EVET HER ANLAMDA TAYLANSIN SENHayatim Ben bu senaryoda Taylan olurum etliye sütlüye karışmayan sevecen tehlikeden uzak tek kişi
Peloyu kapmisim Manken gibi kız ; gençken de oyayi götürmüşüm; işi de kayınpeder vermiş negzel yaşamEVET HER ANLAMDA TAYLANSIN SEN
Herşeyin beleş,avanta asalak gibi yaşa ancaPeloyu kapmisim Manken gibi kız ; gençken de oyayi götürmüşüm; işi de kayınpeder vermiş negzel yaşam
Kiz Sana serhani verser ustune kaynanan iş verse gitmez misinHerşeyin beleş,avanta asalak gibi yaşa anca
koşa koşa giderim ayol Serhan kalp SerhatKiz Sana serhani verser ustune kaynanan iş verse gitmez misin
Anlamadım
Forum parlakları yorumlama varken kapanmaz
Asla aşırıya kaçmıyoruz kiAşırıya kaçılmadığı sürece evet
Ben baya abarttım ama hem gerçek hayatta hem burda Neyse 15 ağustostan sonra geçer bu durumTabi tabi
Asıl reytingler yüzünden öyle olunuyorkiz reytingler olmazsa forum böyle olur @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @dizi kolik @DarkLegenD @sokak sanati @Bully @kerem @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 60777 Ekli dosyayı görüntüle 60778 Ekli dosyayı görüntüle 60779 Ekli dosyayı görüntüle 60780 Ekli dosyayı görüntüle 60781 Ekli dosyayı görüntüle 60782