Seçim öncesi çok izlenen birileri, az izlenen birilerini rahatsız etmiş. Hemen olaya el koyulmuş. 
Hayatim Ben bu senaryoda Taylan olurum etliye sütlüye karışmayan sevecen tehlikeden uzak tek kişi![]()
O değil de şaka bir yana hiçbir zevki kalmadı ki o zaman bu işin.Reytingler varken de böyleyiz.![]()
Sbt ve anliklar Geri dönsün .ssO değil de şaka bir yana hiçbir zevki kalmadı ki o zaman bu işin.
2006'dan beri 12 senedir takip ediyordum.![]()
O Fetö projesiydi......................Sbt ve anliklar Geri dönsün .ss
EVET HER ANLAMDA TAYLANSIN SENHayatim Ben bu senaryoda Taylan olurum etliye sütlüye karışmayan sevecen tehlikeden uzak tek kişi![]()
Peloyu kapmisim Manken gibi kız ; gençken de oyayi götürmüşüm; işi de kayınpeder vermiş negzel yaşamEVET HER ANLAMDA TAYLANSIN SEN![]()
Herşeyin beleş,avanta asalak gibi yaşa ancaPeloyu kapmisim Manken gibi kız ; gençken de oyayi götürmüşüm; işi de kayınpeder vermiş negzel yaşam![]()
Kiz Sana serhani verser ustune kaynanan iş verse gitmez misinHerşeyin beleş,avanta asalak gibi yaşa anca![]()
koşa koşa giderim ayolKiz Sana serhani verser ustune kaynanan iş verse gitmez misin![]()
Anlamadım
Forum parlakları yorumlama varken kapanmaz![]()
Asla aşırıya kaçmıyoruz kiAşırıya kaçılmadığı sürece evet![]()
Ben baya abarttım ama hem gerçek hayatta hem burdaTabi tabi![]()
Asıl reytingler yüzünden öyle olunuyorkiz reytingler olmazsa forum böyle olur@Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @dizi kolik @DarkLegenD @sokak sanati @Bully @kerem @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 60777 Ekli dosyayı görüntüle 60778 Ekli dosyayı görüntüle 60779 Ekli dosyayı görüntüle 60780 Ekli dosyayı görüntüle 60781 Ekli dosyayı görüntüle 60782