Aynen, sürekli birinci olacak bir Kanal D kimsenin işine gelmezdiKanal D'nin reytinglerde sonuncu olacağını anlayan @Yiğitt sisteme el attı
Aynen, sürekli birinci olacak bir Kanal D kimsenin işine gelmezdiKanal D'nin reytinglerde sonuncu olacağını anlayan @Yiğitt sisteme el attı
Ve böylece Fav10/FF'nin "reyting-dizi mekanı" dönemi biter. Artık yeni bir çağ başlıyor. İsmi ise "Parlak Çağ" @mrt-06 dediği gibi, artık tek yol bu. Forumun yaşam kaynağı, makara malzemesi. Bu çağın öncü üyeleri ise @serhatt @Yiğitt @sokak sanati @cookies @Billy Kane @Bully (parlaksın, artık) @Ahmed sen de parlaktın galiba. Bu çağın tek eksiği ise bir hoca. Evet, artık @bazinga nickli adminimizin yeni kullanıcı adı "@Haydar Dümen"dir.kiz reytingler olmazsa forum böyle olur @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @dizi kolik @DarkLegenD @sokak sanati @Bully @kerem @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 60777 Ekli dosyayı görüntüle 60778 Ekli dosyayı görüntüle 60779 Ekli dosyayı görüntüle 60780 Ekli dosyayı görüntüle 60781 Ekli dosyayı görüntüle 60782
Whaaaat 😱
Şaka mı bu lan
😱 Yeter artık dayanamıyorum bu ülkeye oyalanacak her şeyi alıyorlar elimizden..
Olamazzzzz
Aaa olur mu öyle şey bee Biz bu forumda açmaya devam edelim @bazinga gerekrise gider hapis yatar zaten hayattan bıkmış ona fark etmez @Bully @Yiğitt @sokak sanatikiz reytingler olmazsa forum böyle olur @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @dizi kolik @DarkLegenD @sokak sanati @Bully @kerem @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 60777 Ekli dosyayı görüntüle 60778 Ekli dosyayı görüntüle 60779 Ekli dosyayı görüntüle 60780 Ekli dosyayı görüntüle 60781 Ekli dosyayı görüntüle 60782
Sende parlak takımına katılmaya ne dersin Katılmayanlar forumdan atılacakVe böylece Fav10/FF'nin "reyting-dizi mekanı" dönemi biter. Artık yeni bir çağ başlıyor. İsmi ise "Parlak Çağ" @mrt-06 dediği gibi, artık tek yol bu. Forumun yaşam kaynağı, makara malzemesi. Bu çağın öncü üyeleri ise @serhatt @Yiğitt @sokak sanati @cookies @Billy Kane @Bully (parlaksın, artık) @Ahmed sen de parlaktın galiba. Bu çağın tek eksiği ise bir hoca. Evet, artık @bazinga nickli adminimizin yeni kullanıcı adı "@Haydar Dümen"dir.
Ve sonra gökyüzünden 'Etiket Tanrısı' iner ve gerekli üyelere bildirimler gider...
Patlamış mısırımı almaya gidiyorum.
@Ahmed parlak mısın 😱 Neden bana kendini göstermedinVe böylece Fav10/FF'nin "reyting-dizi mekanı" dönemi biter. Artık yeni bir çağ başlıyor. İsmi ise "Parlak Çağ" @mrt-06 dediği gibi, artık tek yol bu. Forumun yaşam kaynağı, makara malzemesi. Bu çağın öncü üyeleri ise @serhatt @Yiğitt @sokak sanati @cookies @Billy Kane @Bully (parlaksın, artık) @Ahmed sen de parlaktın galiba. Bu çağın tek eksiği ise bir hoca. Evet, artık @bazinga nickli adminimizin yeni kullanıcı adı "@Haydar Dümen"dir.
Ve sonra gökyüzünden 'Etiket Tanrısı' iner ve gerekli üyelere bildirimler gider...
Patlamış mısırımı almaya gidiyorum.
Forumun adı ParlakForum olsun
Forum parlakları yorumlama varken kapanmaz
Bot zannettim. Hep aynı mesajları yazınca@mrt-06 nın dediği gibi parlak konuşcaz hep
Bot dediğin şey ayağa giyilir daha mevsimi değil RüzgargülücüğümBot zannettim. Hep aynı mesajları yazınca
@bazinga hapise gidiyorsun. Güle güleAaa olur mu öyle şey bee Biz bu forumda açmaya devam edelim @bazinga gerekrise gider hapis yatar zaten hayattan bıkmış ona fark etmez @Bully @Yiğitt @sokak sanati
olamaz böyle bir şey 6 yıldır takip ediyorum
Televizyon İzleme Araştırmaları A.Ş. (TİAK), çok konuşulacak bir karara imza attı!
TİAK, gazetelere yolladığı reyting tablolarının internet sitelerinde yayınlanmasını yasakladı. TİAK'ın böyle bir mahkeme kararı aldırması, sektörde tepkiyle karşılandı. Artık reyting verileri, internet sitelerinde yayınlanmayacak.
@bazinga'ya donlarını ben getiririm.Aaa olur mu öyle şey bee Biz bu forumda açmaya devam edelim @bazinga gerekrise gider hapis yatar zaten hayattan bıkmış ona fark etmez @Bully @Yiğitt @sokak sanati