FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Fav10 Sorgu Odası'nda yeni hafta!

Odaya Forumun eski ve sevilen üyelerinden ve başarılı Süper Mod'u @xBUGRAx ı konuk ediyoruz.

@xBUGRAx Eski üyelerden olmasına rağmen ilk defa konuk oluyor soru sorma fırsatını kaçırmayınız.

Katılmak isteyenler bana özelden demesi yeterlidir.

Yaptığın yazım hatanı fark ettiğim çido. :A @Çiğdem-

Bhnd? Düşüncelerinde değişiklik oldu mutlaka. :A

@xBUGRAx benim hakkımda ne düşünüyorsun :D

Bisex olsan benimle olur muydun :D

Sevgilin var mı :D

Hangi şehirdesin :D

Ben ilk olarak Kanal 1 fanıydım. :A Kanal 1 kapanınca FOX'a sığındım. :A TGRT dönüşümünü takip etmiştim ilgimi çekmişti ama ilk içeriklerini sevmemiştim. Kanal 1 kapandıktan sonra Çarkıfelek, Ece, Yalancı Romantik hepsi FOX'a geçmişti ondan sonra sevmeye başladım. :D

Forumda bu x'li nickleri neden yaptığına anlam veremediğim kişilerden birisin. İlk defa soruyorum neden xBUGRAx? :F

Ve foruma ilk olarak benim sorduğum ve herkese pelesenk olan Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun'u sormadan olmaz. :X

Kanal fanlıklarını da ilk forumda başlatan bendim ama daha sonra saçma bulup bıraktım. Peki sen neden devam ediyorsun mesela, hoş @xemrexxx benzer bir soru sormuş ama ben neden devam ettiğini sordum sadece. Sonuçta bir kazanç vs. yok ya ondan. :F

Senin hakkında yorumuumu okumuştun şimdi bende benim hakkımda yorumunu duyayım @xBUGRAx sonra sorular gelir :A :A :A

Ben ilk olarak Kanal 1 fanıydım. :A Kanal 1 kapanınca FOX'a sığındım. :A TGRT dönüşümünü takip etmiştim ilgimi çekmişti ama ilk içeriklerini sevmemiştim. Kanal 1 kapandıktan sonra Çarkıfelek, Ece, Yalancı Romantik hepsi FOX'a geçmişti ondan sonra sevmeye başladım. :D
Toprak mi Havva
Yeşim mi lale mi
Asuman mi Leyla mi
Hamiyet mi Sultan mu
Zümrüt mu ikbal mi
Bahar mi şirin mi
Portakal mi Küçükkaya mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...