Enis bizimle binmedi @MelankoliK cevaplasın EYÜP lunaparkta Enes korkmadı mı Tatile de az kaldı
Hadi bırak bu işleri bee. Korktu diyor hala, gerçekten komik bir fıkraymış.Enis bizimle binmedi @MelankoliK cevaplasın EYÜP lunaparkta Enes korkmadı mı Tatile de az kaldı
Başta diretti biraz ama. Şaka mıydı gerçek miydi bilememEnis bizimle binmedi @MelankoliK cevaplasın EYÜP lunaparkta Enes korkmadı mı Tatile de az kaldı
Enes korktu dimi oyuncağa binince Çanakkale işteBaşta diretti biraz ama. Şaka mıydı gerçek miydi bilemem
Sana karşı kullandığı koz sana bunları söyletiyor demek. Vaaay be bir yaşıma daha girdim.Başta diretti biraz ama. Şaka mıydı gerçek miydi bilemem
Ne kozu la ben koz nedir bilmemSana karşı kullandığı koz sana bunları söyletiyor demek. Vaaay be bir yaşıma daha girdim.
Enes korktu dimi oyuncağa binince Çanakkale işte
Hayır @MEnes öyle bir insan olmadığımı biliyorsunSana karşı kullandığı koz sana bunları söyletiyor demek. Vaaay be bir yaşıma daha girdim.
Bense çevremde yaşanan her şeyin farkındayımdır. Benim korkmadığımı, korkmayacağımı bildiğin halde neden hala ısrar ettiğini ise anlamıyorum.Ne kozu la ben koz nedir bilmem
Seni sinir etmek için kiiim ben sinir olmam kolay kolayBense çevremde yaşanan her şeyin farkındayımdır. Benim korkmadığımı, korkmayacağımı bildiğin halde neden hala ısrar ettiğini ise anlamıyorum.
Bence başka birinin cümlesiydi o hatırladığın. Çünkü benim o kıytırık şeye binip binmemekte tereddüt etmemdeki tek sorun sırayı beklememek olurdu. Korku yaşamam imkansız, takla bile atmayan bir araç, sadece döndü durdu.Hayır @MEnes öyle bir insan olmadığımı biliyorsun
Sadece başta binmesem mi dediğini hatırlıyorum.O an Şaka olarak algıladım ama gerçeği sen biliyorsun. Ne niyetle söyledin orasını bilemem
O cümle sana aitti. Yalancıı19Bence başka birinin cümlesiydi o hatırladığın. Çünkü benim o kıytırık şeye binip binmemekte tereddüt etmemdeki tek sorun sırayı beklememek olurdu. Korku yaşamam imkansız, takla bile atmayan bir araç, sadece döndü durdu.
Hem söyleyip hem cevabını veriyorsun. O da güzelmiş, e ben gideyim anime izlemeye döneyim bari.Seni sinir etmek için kiiim ben sinir olmam kolay kolay
O kadar klişesin ki vereceğin cevapları biliyorum ondanHem söyleyip hem cevabını veriyorsun. O da güzelmiş, e ben gideyim anime izlemeye döneyim bari.
Yani ciddi ciddi o alete bakıp 'binmesem mi acaba' mı dedim. Hem de korktuğum için mi dedim bunu. Ahahahahahahahah.O cümle sana aitti. Yalancıı19
Yanlış tahmin, ben sinirlenirim hatta çokça da bağırırım günlük hayatımda.O kadar klişesin ki vereceğin cevapları biliyorum ondan
Dediğini dünya alem biliyor Kızları altta görünce bilerek aaaaa diye bağırdınYani ciddi ciddi o alete bakıp 'binmesem mi acaba' mı dedim. Hem de korktuğum için mi dedim bunu. Ahahahahahahahah.
İnş cnm yaYanlış tahmin, ben sinirlenirim hatta çokça da bağırırım günlük hayatımda.
Her neyse ne fazla şeapmamak lazımBence başka birinin cümlesiydi o hatırladığın. Çünkü benim o kıytırık şeye binip binmemekte tereddüt etmemdeki tek sorun sırayı beklememek olurdu. Korku yaşamam imkansız, takla bile atmayan bir araç, sadece döndü durdu.
Yahu korkmam imkansızdır diyorum. Sence bunu boşuna mı söyleyeceğim. Diline düşecek bir malzeme de yok ortada boş yapıyor.
Enis bizimle binmedi @MelankoliK cevaplasın EYÜP lunaparkta Enes korkmadı mı Tatile de az kaldı
sizin E'lerden biri galiba. öncelikle bir merhaba diyeyimBaşta diretti biraz ama. Şaka mıydı gerçek miydi bilemem