Evet memeleri küçülmüş![]()
Hangi Serenay ayoll Sarıkaya Bursin ile değilmi Ömer ile ne alakası var 😱😱😱Büyük balondu Serenay'ın elinde patladı.![]()
Senden iyi ama
Ömer ne alaka.Hangi Serenay ayoll Sarıkaya Bursin ile değilmi Ömer ile ne alakası var 😱😱😱
Görev süreleri dolunca yenilenmiyor mu seçim kaybetti diye hemen üyeleri kaybetmez bence
Görev süreleri dolunca yenilenmiyor mu seçim kaybetti diye hemen üyeleri kaybetmez bence![]()
Kabus bari burada bitseymiş.Sina yazmıştı sanırım görev süreleri varmış onların ayrı daha devam böyle.![]()
Hangi Serenay ayoll Sarıkaya Bursin ile değilmi Ömer ile ne alakası var 😱😱😱
Senden iyi ama![]()
Ömer ne alaka.![]()
an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparızSina yazmıştı sanırım görev süreleri varmış onların ayrı daha devam böyle.![]()
Konusunu açmıştım git orada çemkir.an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız@mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock
an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız@mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @ozmoturk @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock
an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız@mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @ozmoturk @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock
Doğru demiş kadın, ne o şekerim ağrına mı gittian itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız@mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @ozmoturk @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock