Beraber dönecez ozaman senleBenim 2 haftam var daha Temmuz sonu gibi bakalım![]()
Sizde fındık yok mu
Beraber dönecez ozaman senleBenim 2 haftam var daha Temmuz sonu gibi bakalım![]()
Oooo vlla hiç türk yapımı değil gibi sankı yabancı bir dizi geliyor oyuncuların tipleri fotolara oranla bu fragmanda daha havalı ve çekimlerde kaliteli görünüyor efekler falan@Çiğdem- @mrt-06 alın size yerli malı yurdun malı vampir dizisio değil de çiğdem safozu bu diziyle birlikte kereme de kunçun kunçun eder geçmişte ettiği laflara yer yine at fava bekle: keşke @S.G.A.T. olaydı dalga geçerdik hogathaylaA
@Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @MayısKralı @kerem @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @MEnes @sokak sanati @denizz19 @gözlemci @serhatt @Ahmed @Thequeer @DarkLegenD @Sherlock
Ama parasız olmayacak o yüzden kısmetse başka bahara.
Şahşiyet parasızdıAma parasız olmayacak o yüzden kısmetse başka bahara.![]()
Daha önce de söylemiştim Puhu ücretsiz diye. Ama bu dizi BluTV’de yayınlanıyor ve izlemek istersen ayda 13 TL bayılman lazım.Şahşiyet parasızdı![]()
![]()
![]()
Parasız olmaz malesef
Parasız olmaz malesef![]()
Aaa netten 2 tl de olsa para ile dizi izlemem ayoll @xemrexxx korsan bölüm bulur bizeDaha önce de söylemiştim Puhu ücretsiz diye. Ama bu dizi BluTV’de yayınlanıyor ve izlemek istersen ayda 13 TL bayılman lazım.![]()
Ama parasız olmayacak o yüzden kısmetse başka bahara.![]()
Bi başlasın da
Bende öyle yapıcam
3. Bolume ikiniz de fanı olursunuzBende öyle yapıcam![]()
hayır kendisini hiç sevmedim sevmem de3. Bolume ikiniz de fanı olursunuz![]()
Eskidendi tipim