En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çocuklar aklımda bir şey pırtladı da haberlerde göremedim belki siz görmüşsünüzdür.. Şimdi AKP meclis çoğunluğunu kaybetti ya RTÜK'teki çoğunluğunu da kaybetmiş olması lazım, hangi parti kaç üye atadı şeklinde haber gördünüz mü hiç. (b) @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Çiğdem-

Çocuklar aklımda bir şey pırtladı da haberlerde göremedim belki siz görmüşsünüzdür.. Şimdi AKP meclis çoğunluğunu kaybetti ya RTÜK'teki çoğunluğunu da kaybetmiş olması lazım, hangi parti kaç üye atadı şeklinde haber gördünüz mü hiç. (b) @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Çiğdem-
Görev süreleri dolunca yenilenmiyor mu seçim kaybetti diye hemen üyeleri kaybetmez bence:X

Sina yazmıştı sanırım görev süreleri varmış onların ayrı daha devam böyle. :D

Hangi Serenay ayoll Sarıkaya Bursin ile değilmi Ömer ile ne alakası var 😱😱😱

Sina yazmıştı sanırım görev süreleri varmış onların ayrı daha devam böyle. :D
an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız :A @mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @ozmoturk @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock

an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız :A @mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock
Konusunu açmıştım git orada çemkir. :A

an itibariyle çukur un baş antisi oldum @batuhankaralar @Forumdash inşallah sezon finalinde gebermistirr bu yoksa @xBUGRAx ile müttefik olup forumda pazartesi gününü yasak elma günü yaparız :A @mrt-06 beceriksiz adminken bir işe yaramadı kac kere dedim bizli mesajlarda safiye Sultan entrika müziği çalsın diye.ss @cookies @vadikızı @denizz19 @ozmoturk @sokak sanati @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Sherlock

Konusu açıldı oraya yazsana :A

:AOkudum haberide bencede Meryem diksiyonunu düzeltmeli diksiyonu düzgün olmayınca karaktere duygularını yansıtamıyor pek

Doğru demiş kadın, ne o şekerim ağrına mı gitti :A

Doğru demiş kadın, ne o şekerim ağrına mı gitti :A
DjXFykVWsAUCG1I.jpeg