Hahahha tam olmuş
Harikayı atmadın ama neyse, yorum katkın için teşekkürler. Birde performansım ile alakalı 1-2 yorum alsaydım fena olmazdı
Teşekkürler.
Bir de o beğeniyi kalbe çevirsen ne güzel olur. Gerçi @Dosi önceden söylemiş ama ben de tekrar hatırlatayım.Şu anda mobil ile girdiğim için çok büyük detaya inemedim. Bir an senin yazın dikkatimi çekti. Yoksa "eline sağlık" derdim ve diyorum da şimdi.
gedikli çok konuşan demek oluyor galiba?
Beni kırmadığın için teşekkürlerBir öğretmenden beklenen performansı göstermişsin, tebrikler.
Pompy den bile kaptık harikayıBir de o beğeniyi kalbe çevirsen ne güzel olur. Gerçi @Dosi önceden söylemiş ama ben de tekrar hatırlatayım.
Konuyada harika atmayı unutmaAkşama okurum güzel ablam şimdi nöbetteyim zamanım yok.
Evet. Ben harika atmam sadece beğenirim okuyunca belki beğendi atarımKonuyada harika atmayı unutma
Nöbet? Askerdemisin yoksa?
Nezaman bitiyor askerlik?Evet. Ben harika atmam sadece beğenirim okuyunca belki beğendi atarım
iyi yapmışsınİyiki dedin ben dün görmemişim yoksa @turkuazz kardeşimin yorumunu es geçmezdim yorumunu es geçmediklerimden o
Yeni mezun oldun be, bu ne havalar.Ula geldin kaç yaşına hala 4. sınıfta mısın. Bitir artık şu okulu bee.
1 sene geçmiş mezun tarihimin üstünden. Vaaay be dedim kendi kendime.Yeni mezun oldun be, bu ne havalar.
37 gün kaldı ablası her türlü beğeni yaparız sıkıntı olmaz.Nezaman bitiyor askerlik?
Tamam sorun değil, performansım beğeni attırır büyük ihtimmale
Az kalmış. Hayırlı Teskereler şimdiden37 gün kaldı ablası her türlü beğeni yaparız sıkıntı olmaz.