PekiYa git işine
Bu aralar acayip rahatsızım senden. Korkutma beni
Söylemiştim ve beklediğimi buldum.Tam konuyu okurken yazmışsınız. Adaşımın sanat kokusunu geçte olsa aldım ve geldim. @Dosi
İnan inan adaşım yalan söylemez.Hadi inandık diyelim yine İsmail Abiden foto atmayayım bu kez @MEnes
Konuya harikayıfa at gelmişken
Bekliyoruz yorumunu
Söylemiştim ve beklediğimi buldum.
Avut kendiniİnan inan adaşım yalan söylemez.
Bizzat Dosi'ye laf attım ahahahaha.Sana dememiştir o, 8'de 8 yapmışsın nasıl desin sana. Onun derdi de benimle aynıdır, mesajların kırpılmasıdır bence.
İnan inan adaşım yalan söylemez.
Burda etiket yapmıştım ama kaçırdın galiba. Şimdi anketinde Aserat o 1i almayı nasıl başardı anlamışsındır Yoksa 0 çekerdi
Avutursam böyle avutayım, olsun be.Avut kendini
Bizzat Dosi'ye laf attım ahahahaha.
Biliyordum da çaktırmadım. Şimdi her şey ortaya çıkmış oldu tabi.@MEnes alsın cevabı
Söylemezsin adaşım bundan eminim.Adaşıma asla yalan söylemem, bilen bilir. Bilmeyen de kendi bilir.
Olsun söyliyim dedim ben bilmiyorum😱Itiraflar ne alaka şimdi
Biliyorum yapanları
Daha yeni dörde geçtim, ne bitmesi.Üstadım bitiremedin mi okulu? O tarz sıkıntıların var gibi hissettim.
Peki hangi şehirdesinDaha yeni dörde geçtim, ne bitmesi.
Ula geldin kaç yaşına hala 4. sınıfta mısın. Bitir artık şu okulu bee.Daha yeni dörde geçtim, ne bitmesi.
Okumanın yaşı yok bence böyle dememelisin.Ula geldin kaç yaşına hala 4. sınıfta mısın. Bitir artık şu okulu bee.
Ben orda başka bir şeyden bahsettim ama öyle diyorsan öyle olsun karşim.Okumanın yaşı yok bence böyle dememelisin.
Teşekkürler.