Görüntü kalitelerini sevmiyorum EnesDiyosuuuun. O zaman senin sinema bilgini bir ara test etmek lazım. Asıl kült filmler 95 öncesinde la.
Görüntü kalitelerini sevmiyorum EnesDiyosuuuun. O zaman senin sinema bilgini bir ara test etmek lazım. Asıl kült filmler 95 öncesinde la.
Konuya harika at kalite gelsinYarışmayı @MEnes in kalitesi bile kurtaramamış.
Yuh, bana kalitesiz demiş ve sen kendini övme derdindesin @denizz19Napayım yiğidim o kadar goygoy yaptım, uğraştım ama otosansür bile yedim. Mesajlarımı kısmış, çok basit ve yüzeysel geçmiş o sanatsal yazılarımı.
Kısmet, göreceğiz neler olacağını. Benim sağım solum belli olmaz.
Eski fimler sanatın has olduğu filmlerdir. Ve yeni dönemde sağlam görüntü kalitesiyle tekrar düşüyor çoğu internete.Görüntü kalitelerini sevmiyorum Enes
İzlemeye çalışırım seni mi kırcamEski fimler sanatın has olduğu filmlerdir. Ve yeni dönemde sağlam görüntü kalitesiyle tekrar düşüyor çoğu internete.
Sen hala Menes de
Sana dememiştir o, 8'de 8 yapmışsın nasıl desin sana. Onun derdi de benimle aynıdır, mesajların kırpılmasıdır bence.
HaklısınSen hala Menes de
Hadi be Menes! o mesajda tek sana övgü geldiği ve benle Aserat'a laf attığını herkes anlıyor. Hiç yakıştıramadım sana. Kirpıldığını ne bilsin oSana dememiştir o, 8'de 8 yapmışsın nasıl desin sana. Onun derdi de benimle aynıdır, mesajların kırpılmasıdır bence.
Şimdi kanın donabilir MenesHaklısın
Hadi be Menes! o mesajda tek sana övgü geldiği ve benle Aserat'a laf attığını herkes anlıyor. Hiç yakıştıramadım sana. Kirpıldığını ne bilsin o
Önceki mesajları okuyup gelmiştir. Muhabbette görmüştür mesajların kırpıldığına laf ettiğimi.Haklısın
Hadi be Menes! o mesajda tek sana övgü geldiği ve benle Aserat'a laf attığını herkes anlıyor. Hiç yakıştıramadım sana. Kirpıldığını ne bilsin o
Donma durumuna gelmedi henüz.Şimdi kanın donabilir Menes
Ne oldu sayfana. Göremiyorum şuan?Görüntü kalitelerini sevmiyorum Enes
En ufak bir alakası yok.Önceki mesajları okuyup gelmiştir. Muhabbette görmüştür mesajların kırpıldığına laf ettiğimi.
Dosiyi neden üzüyorsun yeter artıkDonma durumuna gelmedi henüz.
Mantıken düşününce 8'de 8 yapmış birine @DarkLegenD niye kalitesiz desin. Sıva kültürünün gediklisi olan bu adam yarışmanın içeriğini okumuştur ve goygoyu eksik görmüştür. Benim adımı anıp yetmemiş demesi de ondandır.En ufak bir alakası yok.
Neyse, yazdım kenara 😉
Dün yanlış bi şey oldu kimse görmeden dondurdum biraz zaman geçsin açacağımNe oldu sayfana. Göremiyorum şuan?
hahahhahaDosiyi neden üzüyorsun yeter artık
hahhaha birde bana trip atıp durdun sabahDün yanlış bi şey oldu kimse görmeden dondurdum biraz zaman geçsin açacağım
Dosi dikkatli ol girl sen yokken itiraflarda hep sen vardın bilmiyorum kim yapıyodu o itirafları da kötülerdi biraz 😱Ne oldu sayfana. Göremiyorum şuan?
Dosiyi neden üzüyorsun yeter artık
Fırsatı değerlendirmekte üstüne yok kendisinin.