Olsun ben trip severimhahhaha birde bana trip atıp durdun sabah
Olsun ben trip severimhahhaha birde bana trip atıp durdun sabah
Ne dengesizim
Senin ordaki derdin Dosi'nin bana bozuk atması ve senin buna sevinmen. O emoji buna delalet.Ne dengesizim
Elbette bir rakipten daha kurtuluyorumSenin ordaki derdin Dosi'nin bana bozuk atması ve senin buna sevinmen. O emoji buna delalet.
Itiraflar ne alaka şimdiDosi dikkatli ol girl sen yokken itiraflarda hep sen vardın bilmiyorum kim yapıyodu o itirafları da kötülerdi biraz 😱
Ne rakibi neyin rakibi. Ben bir yarışta olduğumu hatırlamıyorum.Elbette bir rakipten daha kurtuluyorum
@denizz19 baksana hala kendince fikir yürütüyor.Mantıken düşününce 8'de 8 yapmış birine @DarkLegenD niye kalitesiz desin. Sıva kültürünün gediklisi olan bu adam yarışmanın içeriğini okumuştur ve goygoyu eksik görmüştür. Benim adımı anıp yetmemiş demesi de ondandır.
Senin ordaki derdin Dosi'nin bana bozuk atması ve senin buna sevinmen. O emoji buna delalet.
Elbette bir rakipten daha kurtuluyorum
He ne rakibi Deniz bey?Ne rakibi neyin rakibi. Ben bir yarışta olduğumu hatırlamıyorum.
Onu biliyorum elbette, işin altından kalkmaya çalışıyorum. Sanat icra ediyorum burda bee.@denizz19 baksana hala kendince fikir yürütüyor.
@DarkLegenD ben 25 bin mesaj yasinca 24. bini kalitesiz demişti
Her fırsatta bana laf atan birisi
Artık sana yakışıklı demez bana derNe rakibi neyin rakibi. Ben bir yarışta olduğumu hatırlamıyorum.
Boşver şunu ya@denizz19 baksana hala kendince fikir yürütüyor.
@DarkLegenD ben 25 bin mesaj yasinca 24. bini kalitesiz demişti
Her fırsatta bana laf atan birisi
O realist tavrından vazgeçmez. Gerçeğin ne olduğunu biliyor.Artık sana yakışıklı demez bana der
Boşver şunu ya
Hemen kıvırOnu biliyorum elbette, işin altından kalkmaya çalışıyorum. Sanat icra ediyorum burda bee.
Kendini kandır dur senin dönemin başlamadan bitti piyasadan sildim seniO realist tavrından vazgeçmez. Gerçeğin ne olduğunu biliyor.
hahahhaha Yok dış görünüş hakkındaki fikrim değişmez ama başka fikirleri değiştirir insanların hareketleriArtık sana yakışıklı demez bana der
Boşver şunu ya
Hahha canım çıkar o düşunceleri aklındanSen daha iyi bilirsin
Her gece düşüyor aklımahahahhaha Yok dış görünüş hakkındaki fikrim değişmez ama başka fikirleri değiştirir insanların hareketleri
Hahha canım çıkar o düşunceleri aklından
3 oldu bugün. Peki ben bunları unutur muyum.
Kendimi kandırmama gerek yok ben zaten neyin ne olduğunu biliyorum. Bak gereken cevabı o da vermiş.Kendini kandır dur senin dönemin başlamadan bitti piyasadan sildim seni
Ya git işineHer gece düşüyor aklıma
Yok unutmazsın ama bende kırdığın potları unutmayacam3 oldu bugün. Peki ben bunları unutur muyum.