Bu Birsen yüzünden gelen kıskançlık krizleri zaarSexy poz görmesek bize yutturacak,daha çok emekli amca pozu olmuş
Birsen mi o da kimBu Birsen yüzünden gelen kıskançlık krizleri zaar
O ancak senin kıskançlık sebebin olurSenin ex aşkın
Shshshsh dimi dimi senin de dibin düşmüş diyorlar
Senden tiksindiğimi daha önce de söylemiştim değil mi.
Yok söylemedin Bacaklarımı beğendin sanırımSenden tiksindiğimi daha önce de söylemiştim değil mi.
2 seneye kalacağını düşünmüyorum2 seneye yaz dizilerinde olursun bu seksilikle
Biraz daha kas yap seneye kaparsın Can Yaman gibi bol bol soyunursunYok söylemedin Bacaklarımı beğendin sanırım
2 seneye kalacağını düşünmüyorum
Can Yaman ayı gibi ya çok abartılı kasları ben daha fit görünme taraftarıyımBiraz daha kas yap seneye kaparsın Can Yaman gibi bol bol soyunursun
Hardal’ın gibiCan Yaman ayı gibi ya çok abartılı kasları ben daha fit görünme taraftarıyım
Hardal fena değil ama göğüs bölgesi azıcık belirgin olacakHardal’ın gibi
O zaman söyliyim senden tiksiniyorum. Niye sen bir kız mısın da senin bacaklarını beğeneyim. Kendimi neden öyle bir konuma getireyim ki.Yok söylemedin Bacaklarımı beğendin sanırım
2 seneye kalacağını düşünmüyorum
Benim jön oyunculardan Ne eksiğim var Sen de paylaş da görelim cevherleriniO zaman söyliyim senden tiksiniyorum. Niye sen bir kız mısın da senin bacaklarını beğeneyim. Kendimi neden öyle bir konuma getireyim ki.
Böyle bir poz paylaştığım gün öldüğüm gündür. Insta'mı gördün la buna en ufak bir yakınlıkta bir poz mu var. Bir kere öyle foto bile çekmiyorum ben. Hiç tarzım değil.Benim jön oyunculardan Ne eksiğim var Sen de paylaş da görelim cevherlerini
Olsa bir şeyler çekerdin Benim ınstamda var malum burada da paylaşabilirimBöyle bir poz paylaştığım gün öldüğüm gündür. Insta'mı gördün la buna en ufak bir yakınlıkta bir poz mu var. Bir kere öyle foto bile çekmiyorum ben. Hiç tarzım değil.