İlerde pişman olur neyse sen vicdanen rahat olursun ben seni uyarmıştım dersin.Lisedeyken çok dedim çalış diye iplemedi beni. Yapacak bi şey yok artık üniversite sınavına hazırlanırken bile kesirlerden öteye gidemedik
İlerde pişman olur neyse sen vicdanen rahat olursun ben seni uyarmıştım dersin.Lisedeyken çok dedim çalış diye iplemedi beni. Yapacak bi şey yok artık üniversite sınavına hazırlanırken bile kesirlerden öteye gidemedik
İlerde pişman olur neyse sen vicdanen rahat olursun ben seni uyarmıştım dersin.
Yazık birde her yere İmam Hatip açtılar. Sözüm meclisten dışarı ama bu devirde böyle matematik bilmeyen fen görmeyen insanlar yetiştirilmesi bilemiyorum.Valla çalıştırdım ama lise 2'den itibaren matematik görmüyorlar. Tefsir kuran tasavvuf çalışıp durdular. Şimdi ne yapacak meram ediyorum.
Yazık birde her yere İmam Hatip açtılar. Sözüm meclisten dışarı ama bu devirde böyle matematik bilmeyen fen görmeyen insanlar yetiştirilmesi bilemiyorum.
İmkan olarak şimdikiler bizden iyi aslında çoğu okulda teknik açıdan her şey var ama bu İmam Hatip ısrarı eğitimi mahvetti kesinlikle. Yeni MEB bakanı bir çözüm bulmalı ama şimdi İmam Hatipler Fen Sosyal İmam Hatip proje okuluna çevriliyor en azından oradaki çocuklar da fen derslerini görecek seçerlerse tabii.Fen'in yüzüne bile bakmadılar. Okulda zaten fen bölümünü seçen 1 sınıf vardı tm 1 sınıf geri kalan herkes sözel.
Bizde tam tersiydi. En çok fen seçen vardı çünkü herkes biliyordu en çok iş alanı fen mezunlarında. Sonra tm sonra 1 sınıf sözel seçerdi. 5-6 yılda eğitim mahvoldu gerçekten.
Aaa 5 gün derken yeni yazdın sanmıstım bugün yanı Nasıl geçti bakalım @Maskeli Fedai çatlasınArtık çifte sevinç mi olursun ağlayacak omuz mu olursun bilemiyorum ablacım.
Çok heyecanlıyım sanki ilk kez girmişim gibi. @Maskeli FedaiAaa 5 gün derken yeni yazdın sanmıstım bugün yanı Nasıl geçti bakalım @Maskeli Fedai çatlasın
Aaa 5 gün derken yeni yazdın sanmıstım bugün yanı Nasıl geçti bakalım @Maskeli Fedai çatlasın
Yine ittifaklar başlamışÇok heyecanlıyım sanki ilk kez girmişim gibi. @Maskeli Fedai
Kötü alsan efsane dalga geçecem Sabırsızlıkla bekliyorum
Bence daha 24 saat var Gündüz açıklanacak hissediyorum
Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim!!!Kötü alsan efsane dalga geçecem Sabırsızlıkla bekliyorum
Nedense tam 00.01'de açıklanacak gibi geliyor bana sistem çökmesin diye veya sabah çok erken saatte.Bence daha 24 saat var Gündüz açıklanacak hissediyorum
Yine ittifaklar başlamış
Aaa şansına bugün izinliyim akşamada gelirim kötü geçmiş olursa @Maskeli Fedai e laf ettirmemÇok heyecanlıyım sanki ilk kez girmişim gibi. @Maskeli Fedai
Cansın geçir oklavayı kafalarına. Nedense @xemrexxx ve @sokak sanati da benim kötü almamı bekliyorlar gibi pusuda bekliyorlar sanki akşam görecez.Aaa şansına bugün izinliyim akşamada gelirim kötü geçmiş olursa @Maskeli Fedai e laf ettirmem
Ne kadar erken o iyi Daha fazla dayanacak gücüm kalmadıDüşmanlarımı sevindirmeyeceğim!!!
Nedense tam 00.01'de açıklanacak gibi geliyor bana sistem çökmesin diye veya sabah çok erken saatte.
Sen hani uyuyacaktın.Ne kadar erken o iyi Daha fazla dayanacak gücüm kalmadı
Aaa @sokak sanati @xemrexxx en çok başarılı olmanı bekleyenler bence cnmCansın geçir oklavayı kafalarına. Nedense @xemrexxx ve @sokak sanati da benim kötü almamı bekliyorlar gibi pusuda bekliyorlar sanki akşam görecez.
O etki etmez ya bizimkiler her türlü uyandırır beni Daha güçlü bir çözüm lazımSen hani uyuyacaktın.
Bir şey derdim de şimdi forumda diyemem canım.O etki etmez ya bizimkiler her türlü uyandırır beni Daha güçlü bir çözüm lazım