Dizi her hafta üstüne katıyor ama yavaş yükseliyor yeni sezona en az 5,50 ile çıkmalı yoksa şansı düşük kalabilir. Ama içerik olarak çok sağlam yani sahnesel kurgular muazzam. O mesajlaşma kısmı süperdi mesela.Değer bil artık ergenler...
kız @denizz19 bile o sıska vücuduyla parlak avına çıkmış neyse marul kafada iş yok ama sanırım bunun abisi var ya da kuzeni denize benziyor ama biraz daha eli yüzü düzgün ben @Yiğitt e yakıştırdım ten uyumları var böylece marul kafayla yiğit de akraba olur @mrt-06 ile @xBUGRAx e karşı ellerini güçlendirirlerGelirlerse gülüşleriyle boğarlar senii![]()
Kimi diyorsun lakız @denizz19 bile o sıska vücuduyla parlak avına çıkmış neyse marul kafada iş yok ama sanırım bunun abisi var ya da kuzeni denize benziyor ama biraz daha eli yüzü düzgün ben @Yiğitt e yakıştırdım ten uyumları var böylece marul kafayla yiğit de akraba olur @mrt-06 ile @xBUGRAx e karşı ellerini güçlendirirler![]()
![]()
Abisi taş Denizinkız @denizz19 bile o sıska vücuduyla parlak avına çıkmış neyse marul kafada iş yok ama sanırım bunun abisi var ya da kuzeni denize benziyor ama biraz daha eli yüzü düzgün ben @Yiğitt e yakıştırdım ten uyumları var böylece marul kafayla yiğit de akraba olur @mrt-06 ile @xBUGRAx e karşı ellerini güçlendirirler![]()
![]()
paylaştığın nikah fotolarındaki mavi gömlekliKimi diyorsun la![]()
kız ben hangisi abisi bilmiyorum sen nereden biliyorsun 😱Abisi taş DenizinAma Yiğite yar etmem kimseyi
![]()
Ben bilirim yakın takibe aldımkız ben hangisi abisi bilmiyorum sen nereden biliyorsun 😱
Onu mu Parlak gördün senin gözlerinepaylaştığın nikah fotolarındaki mavi gömlekli![]()
senin yanında parlak duruyorOnu mu Parlak gördün senin gözlerine![]()
Aaa ne bilem ben belki dalga geçiyordur diye dedimkız @Çiğdem- bana cüce demiyor mu bu 1.80 vardır en az![]()
göstermemAaa ne bilem ben belki dalga geçiyordur diye dedimSöyle soyadını da bakiyim sana
![]()
İnstasını verde işimize bakalımLa bu benim arkadaşım![]()
2 sene önce markette çalışıyordum oradan arkadaşımİnstasını verde işimize bakalım![]()