Saçmalama süperWattpad uyarlaması olması beni endişelendirmişti, hiç bakacağımı da sanmıyorum.![]()
Saçmalama süperWattpad uyarlaması olması beni endişelendirmişti, hiç bakacağımı da sanmıyorum.![]()
Ben bugün bir kısmına baktım sonra kapamak zorunda kaldım şimdi yine açtımYarın 4 - 4.50 arası gelecektir.![]()
5 gelmeli ama inş gelir ya da haftaya gelsin !!Ben bugün bir kısmına baktım sonra kapamak zorunda kaldım şimdi yine açtım![]()
Drama kısmını arttırmışlar gibi5 gelmeli ama inş gelir ya da haftaya gelsin !!
Çok güzel her kısmı yarıdan izlediğinden tabii bilmezsinDrama kısmını arttırmışlar gibi![]()
Tekrarından ya da sahne sahne izleyerek tamamlarım.Çok güzel her kısmı yarıdan izlediğinden tabii bilmezsintamamla bu gece
![]()
Ben bugün bir kısmına baktım sonra kapamak zorunda kaldım şimdi yine açtım![]()
izleyici de sapıtmış😱 @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Ahmed @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx @DarkLegenDŞuan son bölümün tekrarını izliyorum da cidden orijinal karakterler ver özellikle OğuzkuşGökhan ve Sinan'ı da baya komik buluyorum
Dizi birçok diziden farklı aslındaAz izlenmesine şaşırdım.
Çok ön yargılıydım wattpad hikayelerine ama filmde de dizide de güzel işliyorlar konuyuDediğim gibi Oğuz'un sahnelerine, mimiklerine bayılıyorum
Keşke daha çok sahnesi olsa
Baya orijinal bir karakter olmuş Büşra Yılmaz'a tebrikler
Bu gidişle kitapları alıp okumayı bile düşünüyorum
![]()
![]()
Son olarak #TeamBarış![]()
Barış çok iyi ya
Yarın bence Totalde 4,50 civarı alacak.Çok uzun bu sarı.
5 alsa bari o zaman.![]()
Yarın bence Totalde 4,50 civarı alacak.