NOW 4N1K İlk Aşk - Dizi Yorumları

Bakalım Yaprak Barış'ı kurtaracak mı? Çok güzel bir bölüm daha bizi bekliyor... Reytinglerde +4 oran bekliyorum

Şuan son bölümün tekrarını izliyorum da cidden orijinal karakterler ver özellikle Oğuzkuş :A Gökhan ve Sinan'ı da baya komik buluyorum :D

Dizi birçok diziden farklı aslında :A Az izlenmesine şaşırdım. :F

Çok ön yargılıydım wattpad hikayelerine ama filmde de dizide de güzel işliyorlar konuyu :D Dediğim gibi Oğuz'un sahnelerine, mimiklerine bayılıyorum :F Keşke daha çok sahnesi olsa :A Baya orijinal bir karakter olmuş Büşra Yılmaz'a tebrikler :A Bu gidişle kitapları alıp okumayı bile düşünüyorum :F :F :F

Son olarak #TeamBarış :A

Bu bölüm çok güzel gidiyor. Seyir zevki çok iyi. Sıkılmadan izliyorum iyi hazırlanmışlar. :D

Ben bugün bir kısmına baktım sonra kapamak zorunda kaldım şimdi yine açtım :D

Şuan son bölümün tekrarını izliyorum da cidden orijinal karakterler ver özellikle Oğuzkuş :A Gökhan ve Sinan'ı da baya komik buluyorum :D

Dizi birçok diziden farklı aslında :A Az izlenmesine şaşırdım. :F

Çok ön yargılıydım wattpad hikayelerine ama filmde de dizide de güzel işliyorlar konuyu :D Dediğim gibi Oğuz'un sahnelerine, mimiklerine bayılıyorum :F Keşke daha çok sahnesi olsa :A Baya orijinal bir karakter olmuş Büşra Yılmaz'a tebrikler :A Bu gidişle kitapları alıp okumayı bile düşünüyorum :F :F :F

Son olarak #TeamBarış :A
izleyici de sapıtmış😱 @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Ahmed @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx @DarkLegenD

Bölüm şahaneydi kesinlikle. Gelecek hafta Ali kuşum bıçaklanıyor Totalde 7 gelir @xBUGRAx :A sonra haftaya sarksın hastane sahneleri 9 gelir :F o gamzelerin içinde yaşarım dedi ya şapşik :D