Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.
@Maskeli Fedai ile idare ettik işte.
Ben de diyorum niye kulaklarım çınlıyor sebebi belliymiş@Maskeli Fedai İle mi baş başa kaldın dedenin kıymetini anlamışsındır cnm
@mrt-06 ı İşkenceye maruz kalmış dün Dedemden kaçtım @Maskeli Fedai e yakalandım diyor ayollBen de diyorum niye kulaklarım çınlıyor sebebi belliymiş
Açıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız. @Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
Bu sene ne düzgün oldu ki.Başka gün mü bulamamışlar açıklayacak.
Bıraktım bölümümü. Bırakırken de herkese meydan okudum bazı arkadaşlarım yapamazsın falan dediler heyecanım büyük. Yılanların diline düşemem.Neyim heyecanı bu sen zaten üniversite okuyordun galiba
Bu sene ne düzgün oldu ki.
Bıraktım bölümümü. Bırakırken de herkese meydan okudum bazı arkadaşlarım yapamazsın falan dediler heyecanım büyük. Yılanların diline düşemem.
Kolaydı ilk oturum ama vakit yetmedi Matematiğe. İkinci oturum zordu valla. :S Edebiyat kolaydı onda.Bu sene ki sınav çok kolaymış.
Bugün de geçti kaldı 3. Ayyyy elem sokağında kabıus.Korkuyorum
ODTÜ istiyordun olur inşallah.
Köyden gelmemle mhemen hemen günler uyacak sanırım inş benim gelmem gibi sonuclarada sevinirsin çifte sevinc olur
Artık çifte sevinç mi olursun ağlayacak omuz mu olursun bilemiyorum ablacım.Köyden gelmemle mhemen hemen günler uyacak sanırım inş benim gelmem gibi sonuclarada sevinirsin çifte sevinc olur
Ayy yazıp etiketleyecektim aslında ama sinirlerini bozarım diye düşündüm her gün her gün. :S Evet acaba gündüz mü açıklanacak yoksa akşam üstü mü.Sen yazmadan ben yazayım Artık son 1 @mrt-06