Bu ara çok yabancı dizi izledin belliYine 31. Sıradayım. Yoksa geçen hafta yayınlanan veriler mi bunlar ?
Bir aktif oluyorum, yazıyorum. Sonra duruluyorum.Sen artık tam açılırsın online olduğum zamanlara denk gelirse senin 2000'ler kulübünede el atarım Ağustosta kesin girersin diye düşünüyorum
Çok işli güçlü bir insanım foruma vaktim yok ama yazıyorum işte.
Yaaa alışmıştk. Herkes gitti Çiğdem bile yok.Son kez belki bu hafta üçlü arka arkaya gelir benimde iş başlıyor.
Yaaa alışmıştk. Herkes gitti Çiğdem bile yok.
Bundan sonra böyle olacam gibi görünüyor Forum dışında da arkadaşlarla iletişim olduğu için, yoğunlukla beraber forumda konuşacak mevzu azalıyorBir aktif oluyorum, yazıyorum. Sonra duruluyorum.
Aynen ağustosta kesin girerim bir aksilik olmazsa. Sen ne zaman tam olarak aktif olacaksın?
Analize bak sen Ne yapayım, yazlık ergen dizileri mi izleyelimBu ara çok yabancı dizi izledin belli
Umarim bu hafta az izlersin ve sıranı değişirsinAnalize bak sen Ne yapayım, yazlık ergen dizileri mi izleyelim
Haftaya bu sıralamadan çıkmalıyım, bir üst veya alt fark etmez
İzlemeye devam, hatta yeni bir tane buldum. Dizinin ismi MisfitsUmarim bu hafta az izlersin ve sıranı değişirsin
Misvücut Heİzlemeye devam, hatta yeni bir tane buldum. Dizinin ismi Misfits
Teşekkür ederim tatlım
Mübarek Pazartesi günü tövbe töbe
Ne hatunlar var behavuzu görünce neşen yerine gelmiş
Benim için her gün mübârekTeşekkür ederim tatlım
Mübarek Pazartesi günü tövbe töbe