Hayal aleminde bir alemsinUmarım lafı bi yerinden uydurup sokmuyorsundur onun bile bi dürüstlüğü olmalı çünkü
Neyse hepinizi dağıttım yine. @mrt-06 bak görüyorsun aklımdan geçirmem ile oluyor kaos. Benim yapmama gerek kalmıyor @Billy Kane
Hayal aleminde bir alemsinUmarım lafı bi yerinden uydurup sokmuyorsundur onun bile bi dürüstlüğü olmalı çünkü
Neyse hepinizi dağıttım yine. @mrt-06 bak görüyorsun aklımdan geçirmem ile oluyor kaos. Benim yapmama gerek kalmıyor @Billy Kane
İşte sen grup içinde baskı kurmaya çalışıyorsun ben ise tek başıma sürüye bedelim
Hiç öyle bir durumunuzu görmedim ne yazık ki senin olduğun yerde mantık Ne ararcanım biz bir grubuz ama baskılar olmaz bizde. Düşünürüz ve her birey kendi mantığı ile hareket eder. Mantıkta teki zaten. Bir insan yalan söylüyorsa yalancı deriz ve uzak dururuz
Hiç öyle bir durumunuzu görmedim ne yazık ki senin olduğun yerde mantık Ne arar
Mesajında değişim yaptığına göre kesin korktun ve değiştin post kasacak çağı atladım ben canım rüştümü çoktaaaan ispatladım benCanım laf kalabalığı yapma çünkü ben senin aksine post kasmayı sevmiyorum
Mesajında değişim yaptığına göre kesin korktun ve değiştin post kasacak çağı atladım ben canım rüştümü çoktaaaan ispatladım ben
Ben zaten iknayım ki bu konuyaT9 aksine kelimesini aşkına olarak değiştirmiş onu düzenledim
Senden korktuğumu söyleyerek buna ikna olmaya falan mı çalışıyorsun.
Aaa bir de yanılmıyorsam eğer dizi oyuncuları enlerinde o deveyi çocuk oyuncu olarak seçiyorlardı nerdeyse @xemrexxxBen de sevmezdim ayırdım zaten avatarımdakiyle.
Aaa bune tövbe tövbe Sırf bu yüzde dizi izliyorsun sen trol için ayoll
Boşuna disleme 100 kağıttan yukarı çıkmayacağım ederin o.
Boşuna disleme 100 kağıttan yukarı çıkmayacağım ederin o.
Kaana benziyor onun beyaz tenlisi 😱😱😱 @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanatiAsmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
@mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @ozgur2113 @Ahmed @cookies @serhatt @denizz19 @Yiğitt @yatutarsa @Billy Kane @dreamy @vadikızı @Dosi @MasacRE- ve @Maskeli Fedai
Bu sen misinAsmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
@mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @ozgur2113 @Ahmed @cookies @serhatt @denizz19 @Yiğitt @yatutarsa @Billy Kane @dreamy @vadikızı @Dosi @MasacRE- ve @Maskeli Fedai
Bu sen misin
Maşallah keşke bisex olsaydınAsmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
Asmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
Atv'nin önünde seninleyim çekerken görmek büyük bi üzüntü verdi bana. Bu halini gördükçe içimi bi keder kaplıyor.
Yer Gök Aşk konağına da gidecektim zaman kalmadı.