Ali rıza efendi mi ne vardıİzlemediğin için böyle abuk subuk konuşmaktan seni men ediyorum![]()
Ali rıza efendi mi ne vardıİzlemediğin için böyle abuk subuk konuşmaktan seni men ediyorum![]()
Bu adam dizilerde rol almıyor sanırım uzun süredirAli Rıza Bey
![]()
Evet malesef onunda devri bitti artıkBu adam dizilerde rol almıyor sanırım uzun süredir![]()
Aa evet harırladımO da en son Bahtiyar Ölmezde oynadı![]()
Ben sen yetiş diye yavaştan gidiyorum 11 deyim8 i bitirmek üzereyimSEN?
Sana yetişiyim de birlikte yaparız canımBen sen yetiş diye yavaştan gidiyorum 11 deyimama yorum yapmıyon .ss
11.bölümü de bitirdim en keyif aldığım ama bir o kadar da şahane sahnelerin ve duygu yüklü kısımların olduğu bölümdü.Sana yetişiyim de birlikte yaparız canım![]()
10.bölüme yeni başladım11.bölümü de bitirdim en keyif aldığım ama bir o kadar da şahane sahnelerin ve duygu yüklü kısımların olduğu bölümdü.
Dizinin zamanında 8-10 reyting aldığı biliyor muydun10.bölüme yeni başladım![]()
Biliyorum bayağı iyi tutmuşDizinin zamanında 8-10 reyting aldığı biliyor muydun![]()
Aliye ile başa baş gidiyorlardıBiliyorum bayağı iyi tutmuş![]()
Aliye AB bu TOTALAliye ile başa baş gidiyorlardı![]()
Sanırım öyleydi o zamanlar reyting takibi yapmazdımAliye AB bu TOTAL
Gerçi bu dizi Aliye başladığında 2.sezonuna başlıyordu 2.sezonda düşüş olmuş galiba
Bende sonradan yaptım canım o zaman ne anlardım reytingtenSanırım öyleydi o zamanlar reyting takibi yapmazdım![]()