Ben Adını Feriha Koydum ile reytinglere başlamıştım yani 2011 gibi hemen hemenBende sonradan yaptım canım o zaman ne anlardım reytingten
Ben Adını Feriha Koydum ile reytinglere başlamıştım yani 2011 gibi hemen hemenBende sonradan yaptım canım o zaman ne anlardım reytingten
Bende 2013 yazdı galiba Bakmaya başladığım daBen Adını Feriha Koydum ile reytinglere başlamıştım yani 2011 gibi hemen hemen
Hangi diziBende 2013 yazdı galiba Bakmaya başladığım da
Umutsuz Ev Kadınlarıydı galiba FoxA geçtiği zamanlarHangi dizi
Hiç izlemedim onuUmutsuz Ev Kadınlarıydı galiba FoxA geçtiği zamanlar
Bir Erkek Bir Kadın da izlemedimİzlesen şaşardım Büyük bir kayıp
Onu bende izlemedimBir Erkek Bir Kadın da izlemedim
İlgimi çekmedi benim,entrika yok bişey yokGüzel gibiydi
Her dizide entrika olacak diye bir kaide mi var mesela seninle yine izleyelim dersen Beş Kardeş izleyelim.İlgimi çekmedi benim,entrika yok bişey yok
Yok canım ben komedi sevmiyorum acı-gözyaşı-kan olacak banaHer dizide entrika olacak diye bir kaide mi var mesela seninle yine izleyelim dersen Beş Kardeş izleyelim.
Komedisi dışında dramı da güzeldi.Yok canım ben komedi sevmiyorum acı-gözyaşı-kan olacak bana
Yok ben almıyım Dramı ne kadar dramdır orası meçhulKomedisi dışında dramı da güzeldi.
O zaman Kırgın ÇiçeklerYok ben almıyım Dramı ne kadar dramdır orası meçhul
Dram göz yaşı seviyorum diyorsan Kırgın Çiçeklerden vazgeçme sadece ilk bölümünü izle beğenmezsen yine beğenme bak ben bir şey üzerinde bu kadar durmam bir kere önyargılarını tamamen bir kenara bırak izle. Ben de senin dediğin bir dizinin ilk bölümüne bakarım.O zaman Yaprak Dökümü
Düşünürüm önce bu dizi bi bitsin deDram göz yaşı seviyorum diyorsan Kırgın Çiçeklerden vazgeçme sadece ilk bölümünü izle beğenmezsen yine beğenme bak ben bir şey üzerinde bu kadar durmam bir kere önyargılarını tamamen bir kenara bırak izle. Ben de senin dediğin bir dizinin ilk bölümüne bakarım.
Bazı şeyler için önyargılarımızı yıkabilmeliyiz dizinin 1.bölümünü hatta ilk sezonunu neredeyse birçok kişi izledi.Düşünürüm önce bu dizi bi bitsin de
Bölüm süreleri çok uzun en büyük önyargım o,internetten o kadar uzun izlemeye katlanamıyorumBazı şeyler için önyargılarımızı yıkabilmeliyiz dizinin 1.bölümünü hatta ilk sezonunu neredeyse birçok kişi izledi.