Unutulmaz Gurbet Kadını - Dizi Yorumları

Bölüm süreleri çok uzun en büyük önyargım o,internetten o kadar uzun izlemeye katlanamıyorum :A
Kırgın Çiçekler'in bölümünde heyecan hiç bitmediği için sıkılmayacaksın emin ol seveceğin bir sürü karakter var :D Ve komedi kısmı da saç baş savaşları da çok iyi :A

@serhatt @BesaleT @vadikızı @xemrexxx sizleri de yorum konusuna bekliyorum. :D

@Dosi @mrt-06 siz de izlemediyseniz katılmanızı bölüm bölüm yorumlayarak gideceğiz. Her bölüm 50 civarı dakikada. :D
Evet izlemeye başladım.
Bitmek üzere sayılır :F
Eskiden biliyordum ama hiç bir şey hatırlamadığımı anladım. ilk 5 bölüm tam izledim sonrakiler atlayarak izliyorum. Dizi harika.
Nerden nereye dedirtiyor ve baya son senelerde izlediğimiz oyuncular varmış :D

10.bölümü bitirdim @serhatt yorumlarımı spoiler içinde yapacağım okuma :A

Hakkı, Elif'e sonunda söyledi evlenmeleri gerektiğini Elif'in tepkisi şahaneydi zaten. Zeyno Ana onun gitmesini engelleyecek. Müzikler şahane ya. Zeliha köşeye sıkıştı iyice yakında kan davasına son verilip Cemo ile düğünleri olacak ama Kemal'in katili olduğu ortaya çıkınca işler bozulacak.
Cemo ile niye evleniyorlar ya birbirlerini sevmiyorlar ki

Evet izlemeye başladım.
Bitmek üzere sayılır :F
Eskiden biliyordum ama hiç bir şey hatırlamadığımı anladım. ilk 5 bölüm tam izledim sonrakiler atlayarak izliyorum. Dizi harika.
Nerden nereye dedirtiyor ve baya son senelerde izlediğimiz oyuncular varmış :D
Aynen kadro şahaneydi :D

Onu bunu bırakta kaça geldiğini söyle :A
12 :A

Cemo ile niye evleniyorlar ya birbirlerini sevmiyorlar ki
Spoiler vermek gibi olmasın ama töreyi sonlandırmak için :D

Sen daha önce izlememiştin dimi diziyi zira ilerleyen bölümlerde ki daha var ama üzücü bir olay yaşanacak :(
İzledim,yayınlandığı dönemde daha çocuktum :D
şimdi izledikçe müzikler olsun sahneler olsun hatırlıyorum :D
Bahsettiğin olay Elifin ölümü galiba :(