@sokak sanati da aynı lafı demişti. 😱 Bak şimdi bir ayağı yok.
@Forumdash haklı bu x'li yumoş benim Fake'im
@sokak sanati da aynı lafı demişti. 😱 Bak şimdi bir ayağı yok.
Jigolo olursan da bizden başlayabilirsinSonuçların açıklanmasına tam 2 hafta kaldı. Sonuçlara göre şirretimden sakının kendinizi bu yolun sonu ya iyi ya da seri katil veya jigolo olmakla bitecek çünkü. Seri katil olursam ilk sizden başlarım bu arada. @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @xemrexxxx @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
Banlanmadı anam karantinaya aldım.Hangi fake üyeliği banlandi 😱
Senin bir hesabın vardı zaten ama ifşalamıyım şimdi küs olunca ifşalarım.@Forumdash haklı bu x'li yumoş benim Fake'im
Banlanmadı anam karantinaya aldım.
Senin bir hesabın vardı zaten ama ifşalamıyım şimdi küs olunca ifşalarım.
Profil resmimde el hareketi yapan bir adam vardı ya.Hangisini
Profil resmimde el hareketi yapan bir adam vardı ya.
Evet o işte hatta birlikte planlamıştık o operasyonu.Ben.unuttum sen unutmamışsın
Bi ara şifremi unutmuştum birilerini trollemiştim ben o sandım ama o hareketi hatırlayamadım
Evet o işte hatta birlikte planlamıştık o operasyonu.
İftira yalan ben engel olmaya çalışmıştım aksine. Tarihi saptırmayalım.Ben bi arkadaşımın resmini koymuştum diye hatırlıyorum neyse boş ver zaten söyledim Oğulcan'a senin resim ile trollüyorum diye
İstemeden eline koz verdim yine. Codmindin o zaman mecburen senden yardım istedin sende takıl milleti trolle demiştin senin pis aklına uydum. Masumum
İftira yalan ben engel olmaya çalışmıştım aksine. Tarihi saptırmayalım.
İşte engel olurken sen de olayı planladın yani ben de istemeden işin içine girmiş oldum engel olurken.Az önce itiraf ettin birlikte planladık diye. Kendin pot kırdın.
İşte engel olurken sen de olayı planladın yani ben de istemeden işin içine girmiş oldum engel olurken.
Sonuçların açıklanmasına tam 2 hafta kaldı. Sonuçlara göre şirretimden sakının kendinizi bu yolun sonu ya iyi ya da seri katil veya jigolo olmakla bitecek çünkü. Seri katil olursam ilk sizden başlarım bu arada. @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @xemrexxxx @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
Seri katil benim kucağımda oturuyor, günaydın.
@DarkLegenD Oğlunu yetiştiriyor sanada taktik versin @mrt-06Angara bebelerinden gorgmayiz
Sana nasıl kıyacam ben asıl onu düşünüyorum.@DarkLegenD Oğlunu yetiştiriyor sanada taktik versin @mrt-06
@xemrexxx in canına dokunma maatbasını bıçakla o geberir zaten
Hhaha ben niye listendeyim ozaman manyakSana nasıl kıyacam ben asıl onu düşünüyorum.
Çaki'yi 5000 Sterline 5 dakikalığına sana kiralayabilirim. Pis buruşuk @Çiğdem- teyzeyi dakikalar içerisinde dilim dilim doğrar. Temiz iş.Sana nasıl kıyacam ben asıl onu düşünüyorum.
Herkesi yok etmem gerekiyor çünkü. .ssHhaha ben niye listendeyim ozaman manyak
Ben kendi işimi kendim görürüm!Çaki'yi 5000 Sterline 5 dakikalığına sana kiralayabilirim. Pis buruşuk @Çiğdem- teyzeyi dakikalar içerisinde dilim dilim doğrar. Temiz iş.
Çiğdem ablanı profesyonel ellere teslim etmek istemez misin?Ben kendi işimi kendim görürüm!
Benden başkası ona yar olmaz!Çiğdem ablanı profesyonel ellere teslim etmek istemez misin?