Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

@Forumdash ve @destere yorum konusunda hevesimi kaçırdı açıkçası :A Yine ben yorum yaparım bunlar damlar diye düşünüyorum :A Hazırda bekliyorlar zaten :A

@Forumdash Diziyi bitirdi daha yorumuna takılmaz sanırım @destere geberdi zaten :(

Sen yap yorumunu rahatça bir bakalım :A :A :A @MasacRE-

Ya bahane ediyor onları işte sen ne bakıyorsun Harun'a :A
@destere ve ben bu konuya uğramalayalı baya olmuştur bee :F Etiketlenirsem ancak geliyorum:A

@Forumdash ın yavuklusu @eskici de yok bunlar @destere ile birlik olup bizi mi aldatıyorlar napıyorlar abi kardeşi 😱😱😱
Hadi inş öyle bişeyler yapıyorlardır:A

@eskici @Forumdash ın yavuklusu muymuş 😱 Forumun magazin gündeminden uzak kalmışım :A İkisi de bir işler çeviriyor ama ne yapıyorlar bilemeyeceğim :A
En son birlik olup @Çiğdem- in bu oyununu bozacaktık ama yakıştırmadan memnun sanırım ki gelmiyor daha :A

Ilk 3 bölümünü izledim farklı güzel bir dizi.
Planın Profesör gibi efendi bir adamdan çıkması daha da renk katmış diziye. :)
Peruk takmışa benzeyen kızın -Tokyo idi galiba :) -çocukla olan aşkı planın içine etmek üzere. Saf kız kameraları filan patlattı.
Kısaca sürükleyici bir dizi, bahsettikleri kadar varmış.

Ilk 3 bölümünü izledim farklı güzel bir dizi.
Planın Profesör gibi efendi bir adamdan çıkması daha da renk katmış diziye. :)
Peruk takmışa benzeyen kızın -Tokyo idi galiba :) -çocukla olan aşkı planın içine etmek üzere. Saf kız kameraları filan patlattı.
Kısaca sürükleyici bir dizi, bahsettikleri kadar varmış.
Ooo bu dizi çok güzeldir keşfetmene sevindim :Z:Z:Z

Ooo bu dizi çok güzeldir keşfetmene sevindim :Z:Z:Z
Farklı ve beklenmedik şeyler oluyor. Çok hoşuma gitti :Z
4. bölümü de izledim bugün. İşi batıracak gibi duruyorlar ama öyle olmuyor :)
Çatı sahnesi de çok güzeldi. Hava almaya çıktılar. Rehine gibi davrandılar, çok konuşanı polisler suçlu zannetti ve bumm :A İyi oldu, yoksa o rehine işi bozacaktı. Diğer kadının da aklına girdi telefonu ceketimden gizlice al diye, kadın canından oluyordu az kalsın :)