Beni karşına almasın pompye söyle yoksa kayyum atarım
Sadece Ozan atıyordu @cookies in dizisinden kaynaklı oyüzden saatini oynattım iO benim hakkımdan gelemez ben Milli Şefim gerekirse tüm teçhizat ile kayyum atar kanalı alırım![]()
sadece +18 olmasın +7 olabilir 18 üstü ve +20 olmasınBeni karşına almasın pompye söyle yoksa kayyum atarım
Aaa bu saatden sonra senle aynı yolda yürümez @Maskeli FedaiGülben'in Yalın imzalı şarkısına tam puan verirse kurtulur.@Maskeli Fedai
Slowu forum daha çok seviyor değil mi ŞefimizSlow şarkılar mı seviliyor hareketliler mi tüyo ver.![]()
Aaa zaten şarkıcılar genelde slowlarla damga vuruyor Tarkan Musti 90lı yıllarda hit albümlerinin 1-2 dısında hepsi slowOh iyi o zaman Gülben'in slowları güçlü listemi güncelleyim.![]()
Hhaha çok haklısın cnm
Aaa zaten şarkıcılar genelde slowlarla damga vuruyor Tarkan Musti 90lı yıllarda hit albümlerinin 1-2 dısında hepsi slow
Ülkece güçlü slowları daha çok seviyoruz tabi güzel şarkılar için geçerli sözüm şimdi kıytırık bir şarkıyı slow diye koyarsan bilemem![]()
![]()
![]()
bence sarı kart göstermen lazım sokak sanatina milli şef buranın etv nin Diğer kanala karışması yasak Aserat görürse direk olan senin yarışmaya olur yüzde yüz @Çiğdem-
Gülben'in en çok dinlenenleri slow kaliteli yapıyor ben sevmem ama Gülben, Deniz Seki'den dinlerim. Deniz Seki'yi de alacağım.![]()
@xBUGRAx a taktik ver sen Gülbenin slowlarını seviyormusunÇıkartma şunu tepemize
Deniz Sekiyi diğer sezonlardamı olabilir oda iyi gitmişti yarışmadaGülben'in en çok dinlenenleri slow kaliteli yapıyor ben sevmem ama Gülben, Deniz Seki'den dinlerim. Deniz Seki'yi de alacağım.![]()
Deniz Sekiyi diğer sezonlardamı olabilir oda iyi gitmişti yarışmada![]()
Aaa onu seçen olmadı iştePetek alındı mı hiç önce onu da alabilirim.![]()