O diziden tek sevdiğim zatenSen Merve Aksakçı olursan neden olmasın?
O diziden tek sevdiğim zatenSen Merve Aksakçı olursan neden olmasın?
Ecünnü düşmanı olmazsan sana söz Musti fanı olacağım.O diziden tek sevdiğim zaten
Aaa olmaz ayoll o benim hayat biçimimEcünnü düşmanı olmazsan sana söz Musti fanı olacağım.
Gözüm sende ona göre.Şimdi uyuyacağım canım, ondan sordum.
Hayat biçimini değiştir işte. Bakış açın değişsin. Ecünnüler Adnan Oktar'ın kediciklerinden sencede daha iyi değil mi?Aaa olmaz ayoll o benim hayat biçimim
Aaa olmaz ayoll ben hayatımı bu savasa adadımHayat biçimini değiştir işte. Bakış açın değişsin. Ecünnüler Adnan Oktar'ın kediciklerinden sencede daha iyi değil mi?
Biz az önce konuştuk, yarın kursu var 15:30'da eve dönüyor. Sonra yine kavuşacağız Harun'umla. Özlerim ama ben yarına kadar. 15 saat az mı şimdi.Yarın Harunla bir konuşayım ben @DarkLegenD
Aaa bugün seni ifşaladım ona biraz yarına mağzemede geçti elimeBiz az önce konuştuk, yarın kursu var 15:30'da eve dönüyor. Sonra yine kavuşacağız Harun'umla. Özlerim ama ben yarına kadar. 15 saat az mı şimdi.
Biliyorum merak etme, Bir İntizar ve Sinem olamayız herhalde. Bizimde kendimize göre özelimiz var.Aaa bugün seni ifşaladım ona biraz yarına mağzemede geçti elime
Aaa sen bu kulube girdikten sonra 5 mesajmı yazdın sadece okadar vakittir 😱😱😱Biliyorum merak etme, Bir İntizar ve Sinem olamayız herhalde. Bizimde kendimize göre özelimiz var.
Buradan yazdığın mesajlarla mesaj sayın artmıyor onu biliyorsundur herhalde.Aaa sen bu kulube girdikten sonra 5 mesajmı yazdın sadece okadar vakittir 😱😱😱
Aaa onu biliyorumda yinede forumda o kadar saat nasıl durdun öyleBuradan yazdığın mesajlarla mesaj sayın artmıyor onu biliyorsundur herhalde.
Harun'la 90 dk. konuştuğumuzdan foruma yazmaya üşendim. Harun'um yeter bana.
Mesaj yazılacak konu mu var yapalımAaa onu biliyorumda yinede forumda o kadar saat nasıl durdun öyle
Hhha Sincaplar hızlı hayvanlardır ağaçtan ağaca atlarlarMesaj yazılacak konu mu var yapalım
Senin arap atı gibi mesaj atma hız sırrını merak etmiyor değilim ama.
Bunun mesaj yazma hızıyla ne alakası var pekiHhha Sincaplar hızlı hayvanlardır ağaçtan ağaca atlarlar
Aaa sen onu demiyormusunBunun mesaj yazma hızıyla ne alakası var peki
Seni anlamak gerçektende çok güç @destere sizlikten ne dediğini bilmiyorsun sen.Aaa sen onu demiyormusun
Hahha Harunu inş destere karşılarSeni anlamak gerçektende çok güç @destere sizlikten ne dediğini bilmiyorsun sen.
@destere @Harunnn60 'dan somra döner gibi. Harun'um Kasım'da bomba gibi geri dönüyor.Hahha Harunu inş destere karşılar