Demi benim için öldü. İkinci Miley Cyrus vakası resmen.
Dua Lipa eh işte. Scared To be Lonely harikadır, No Lie da fena değil, onun dışında tanıdığım pek bir şarkısı yok.![]()
sen Kerem'in sana yazdığı şu yoruma ne diyorsun?Konuyu kapatmayı bile düşündürdü![]()
Keremcim diğer mesajını okuyup yorumlayacamMesaj yazma şeklin @Dosi'yle çok benziyor. Bunu bugün yeniden fark etmiş oldum.![]()
Senin mesajların bana benzeyebilir benim değilsen Kerem'in sana yazdığı şu yoruma ne diyorsun?
Keremcim diğer mesajını okuyup yorumlayacam![]()
Sana hediyeni özelden vermek istiyorum.Senin mesajların ayetlerle dolu bilimsel içeriklerdir. Tıpkı Adnan Oktar ve Kedicikleri gibi.![]()
Sürprizi kaçırdınSana hediyeni özelden vermek istiyorum.
Beğeneceksin, garanti ediyorum.Sürprizi kaçırdın
Ne olduğunu tahmin edebiliyorum.![]()
Bu gece uyumayacaksın, garanti ediyorum.Beğeneceksin, garanti ediyorum.
Aa o şarkıda Alman rapı mı vardı? 😱Sizin Alamancı Rapcıyla düet versionu Alamanyada fırtına gibi esmiştir bu şarkı orada altın plak alan tek türk şarkıcıyız buyur @kerem
Çok teşekkür ederim kankamTebrik kankam başarılar dilerimhediyemi unutmazsam sonra vereceğim
![]()
Bu sizin Alamancı rapcıyla çektiğimiz düet klibi bununla Almanyada altın plak almıstık sizin Alamanyanın en sevdiği şarkılardan 1.olmuştuAa o şarkıda Alman rapı mı vardı? 😱
Yıllar sonra yeni fark ettim.![]()
Bugünden itibaren hedefimiz @Çiğdem- o zaman, rezil rüsva edeceğiz onu.Onlar böyle yaptı bizi,amaçları bizleri birbirimize düşürmek![]()
Gerçekten mi 😱😱 Ne zevksiz ülkeymişBu sizin Alamancı rapcıyla çektiğimiz düet klibi bununla Almanyada altın plak almıstık sizin Alamanyanın en sevdiği şarkılardan 1.olmuştu![]()
![]()
![]()
Aaa evet hemen Musti fanı oluyorsunGerçekten mi 😱😱 Ne zevksiz ülkeymişAllah'tan o zaman Türkiye'deydim de sıyırdım.
![]()
Sen Merve Aksakçı olursan neden olmasın?Aaa evet hemen Musti fanı oluyorsun![]()
![]()
![]()
Şimdi uyuyacağım canım, ondan sordum.Saat sizde 3'e geliyordur, ne niye?![]()