Aaa evet siz haklıymıssınız 12.hafta oldunu biliyordumda Evlenmene Bak kalmış aklımda @denizz19 Çeyreğe kalabilecek mi bakalımYanlış hatırlamışsın, Aşk Eşittir Biz ile elenmiştim.
@xemrexxx Başkan sonunda gelebildi sizin aranızda da bir rekabet olacakRihanna en doğal güzel kız paçoz
@xemrexxx Başkan sonunda gelebildi sizin aranızda da bir rekabet olacak
Uçacaksın ile elenmiş tövbeler olsun. 😱
Uçacaksını bende dahil şu bahaneyle düşük vermiştik çocukken daha güzel geliyordu şuan bu şarkı kulağımıza farklı geliyor demiştik dizikolik farklı versionmu bulmuş artık bilmiyorum ama gerçekten kötü geliyordu kulağımıza çocukken dinledimiz şarkı gibi değildiHiç şansın yok zaten Dizikolikte farkedip strateji yapmadan ilerlemişti bi müddet sonra ve sadece iyi şarkıları kullanmıştı
Uçacaksını bende dahil şu bahaneyle düşük vermiştik çocukken daha güzel geliyordu şuan bu şarkı kulağımıza farklı geliyor demiştik dizikolik farklı versionmu bulmuş artık bilmiyorum ama gerçekten kötü geliyordu kulağımıza çocukken dinledimiz şarkı gibi değildi
@pompy den mi aldın fikri
Yalnız oturucağınız başkanlık koltuğu perili olabilir ilk başkanımız rahmetli oldu biliyorsunuzO benim tırnağım olmak için iyi çaba harcayacak doğru zaten benim milli şefliğimi kabul etti
Uçacaksını bende dahil şu bahaneyle düşük vermiştik çocukken daha güzel geliyordu şuan bu şarkı kulağımıza farklı geliyor demiştik dizikolik farklı versionmu bulmuş artık bilmiyorum ama gerçekten kötü geliyordu kulağımıza çocukken dinledimiz şarkı gibi değildi
Çeyrek mi final finalAaa evet siz haklıymıssınız 12.hafta oldunu biliyordumda Evlenmene Bak kalmış aklımda @denizz19 Çeyreğe kalabilecek mi bakalım
Benim sunuculumda Yarı finalin yok millet benden bilecekÇeyrek mi final final
3.sezon kavgaları da güzeldi.dizi kolik ilk hafta Abayı Yaktım ile başlamış 3. sezonu analize başladım. @sokak sanati @Çiğdem-
Biz daha hareketli söylüyoruz ama evet kayıtta çok hareketli değildi eledim o şarkıyı.
Sen rahat ol stratejim belliBenim sunuculumda Yarı finalin yok millet benden bilecek
İlk hafta kullan elenmezsin herhalde 1 şarkı hakkında dolar @sokak sanatiBiz daha hareketli söylüyoruz ama evet kayıtta çok hareketli değildi eledim o şarkıyı.
En büyük başarım 3.sezondaydı Burcuyla final3.sezon kavgaları da güzeldi.
Ben tek otururum koltuğa yayilirim benden Başlasi oturamazYalnız oturucağınız başkanlık koltuğu perili olabilir ilk başkanımız rahmetli oldu biliyorsunuz
1.25 hızla dinlettir
İlk hafta kullan elenmezsin herhalde 1 şarkı hakkında dolar @sokak sanati
Aaa evet siz haklıymıssınız 12.hafta oldunu biliyordumda Evlenmene Bak kalmış aklımda @denizz19 Çeyreğe kalabilecek mi bakalım