Aaa bilmem bir kel kafalı herif ile geliyordu tekmeyi yiyip gitmişti![]()
![]()
@MasacRE-
Ama Feridun ile final gördü en büyük başarısı o![]()
4-5 hafta ilerlemiştim, zaten beklentisiz bir şekilde girmiştim yarışmaya
Aaa bilmem bir kel kafalı herif ile geliyordu tekmeyi yiyip gitmişti![]()
![]()
@MasacRE-
Ama Feridun ile final gördü en büyük başarısı o![]()
4-5 hafta ilerlemiştim, zaten beklentisiz bir şekilde girmiştim yarışmaya
Forum zaten yabancıya uzaylı görmüş gibi bakıyor sende başarısız olan yabancı şarkıyı kullanıyorsun ayoll ohh olmuş sana4-5 hafta ilerlemiştim, zaten beklentisiz bir şekilde girmiştim yarışmayaBunu kalsaydım sonlarda kullanırdım ilk haftalarda harcanacak şarkı değil. Elendiğim şarkı da Eurovision şarkısıydı ayrıca, orada da yarı finalde elenmişti burada da sağlam fark yedi uğursuz şarkı
![]()
O zaman 15 şarkı çıkmıyordu ne yapayımForum zaten yabancıya uzaylı görmüş gibi bakıyor sende başarısız olan yabancı şarkıyı kullanıyorsun ayoll ohh olmuş sana![]()
![]()
@Arslan Bey
Ahh keşke forumda en unutamadım olay olarak kalacak Allah rahmet eylesin Ölümsüz üyeRahmetli bana her fırsatta giydirirdiKeşke yine o günlere dönebilsek
![]()
Yakarım forumu acı dilimle.
![]()
Şansına Mustimle barıştırdı Acun bunları yarışması için yoksa ilk haftadan şutlardım ayollOğuzhan ile olan düeti var sadece telefonumda o güzel.![]()
Kuliste üstümü değiştirirken @sokak sanati beni izledi!!!!!!! @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @DarkLegenD @Maskeli Fedai @xBUGRAx
Canım yılan sevmiyorum ben niye izlliim seni![]()
Ohaa ben @xemrexxx den şüphelenmiştim 😱😱😱
@xemrexxxOhaa ben @xemrexxx den şüphelenmiştim 😱😱😱
@sokak sanati zaten dün biraz fazla yakınlık gösteriyordu Atacana anlamam lazımdı ayoll![]()
![]()
@Yiğitt
Muhtemelen bu sezon ikimizin arası bozulacak. Belki de tüm suç senin zevksizliğindir. Bir ihtimal @Çiğdem- ikimizin kusursuz ilerleyen arkadaşlığını bozmak istiyor. Gel beraber buna fırsat vermeyelim, bana her hafta tam puan yapıştır.
Birkaç şarkın güzel sadece.![]()
@DarkLegenD Bana iftira atmasaydı onu savunucaktım ama beter olsun ayoll Maskeli ecünnüye gösterin gününüAz ötede oyna ve 2. Haftaya kalabilmek için dua et
Bakalım önce kim gidecek benim listem bomba gibi 15 şarkı ayarladım![]()
Eğer Yanlış hatırlamıyorsam @MayısKralı Evlenme Bak ile elenmişti sanırım zaten bu kadının en sevdiğim şarkısı oydu17 tane sağlam şarkısı var şimdi hangi 2 şarkıyı devre dışı bırakmam lazım bi araştırma yapalım![]()
Bu yan sanayi şef seni koltuğundan edecek, demedi deme.@DarkLegenD Bana iftira atmasaydı onu savunucaktım ama beter olsun ayoll Maskeli ecünnüye gösterin gününü![]()
![]()
![]()
Bu diğer ortağın nerelerde sürtüyor @xemrexxx e biraz başkanlık dersi ver ayoll yarışma benim gibi sizinde sayılıyor şu dakıkadan sonraYarışmadan atılması için üst kurula bilgilendirme yaptım
Bu diğer ortağın nerelerde sürtüyor @xemrexxx e biraz başkanlık dersi ver ayoll yarışma benim gibi sizinde sayılıyor şu dakıkadan sonra![]()
![]()
![]()
Kara leğen @DarkLegenD sanırım elensinde öyle asarsınız .AOna günahımı veririm anca ders falan yok ona
Kara Leğeni foruma nifak suçundan yargılatacaģım.
Baktım ben Aşk Eşittir Biz ile elenmişEğer Yanlış hatırlamıyorsam @MayısKralı Evlenme Bak ile elenmişti sanırım zaten bu kadının en sevdiğim şarkısı oydu![]()
![]()
![]()
Viel Erfolg damit.Leider, Ich habe auch Prüfungen![]()
Allah Allah çeyrekten önceki hafta Evlenmene bak diye aklımda kalmıs neyse bakarım sonraBaktım ben Aşk Eşittir Biz ile elenmişAma kötü şarkı olduğundan değil zorlu haftalarda olduğundan
Bakalım.