Şişko halini seviyordum ben artık ecünnü listemde
Şişko halini seviyordum ben artık ecünnü listemde
Bu kadından ne istiyorsun kız zaten güzel değil kendini de hiç övmez zatenŞişko halini seviyordum ben artık ecünnü listemde![]()
![]()
![]()
Demeti taklit etmeye baslayınca kaybettiBu kadından ne istiyorsun kız zaten güzel değil kendini de hiç övmez zaten![]()
Demet'i taklit etmek mi
Ooo ozaman şarkıcıları Anne Baba olanlardan seçsinler ayollGülben Ergen her şeyden önce bir anne..Buna göre oy vermeliler.
![]()
Ses değil ayoll kişiliğini taklit etmeye başladı Demetinde bu konuda açıklamasını okumustum nettenDemet'i taklit etmek miSeslerini hiç kıyas bile etmeyelim
![]()
Sen Demete ne bakıyorsun herkese atıp tutuyor magazinden düşmemek içinSes değil ayoll kişiliğini taklit etmeye başladı Demetinde bu konuda açıklamasını okumustum netten![]()
![]()
![]()
Ooo ozaman şarkıcıları Anne Baba olanlardan seçsinler ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa bu sefer haklı bence kadın ayollSen Demete ne bakıyorsun herkese atıp tutuyor magazinden düşmemek için![]()
O İsimler ne öyle tanrılar yardımcın olucak sanırım üyelere gerek yokKimse Gülben gibi anne olamaz.Atlas, Ares ve Güney'in dualarıyla kazanacağım.
![]()
Karalama kampanyası yapmaya devam et mağdur olanı sever bizim halkımız Demet artık eski popülerliğini yitirdiAaa bu sefer haklı bence kadın ayoll![]()
![]()
Aaa onuda sevmiyorum @Billy Kane ile birlitke sırasıyla gidin inşKaralama kampanyası yapmaya devam et mağdur olanı sever bizim halkımız Demet artık eski popülerliğini yitirdi![]()
O İsimler ne öyle tanrılar yardımcın olucak sanırım üyelere gerek yok![]()
![]()
![]()
İnş ilk hafta elenmemeni engelleyebilirlerSanatçı ruhlu kadın böyle isimler yakışır çocuklarına.![]()
Evet. 4 Kasım'da yapılacak KPSS sınavına hazırlanıyor. Anca ondan sonra gelirim dedi.![]()
Rahmetli bana her fırsatta giydirirdiChina abiye oy at diyordun sana basmıstı 1 i sanırım eline sopa alıp ne işin var burda diyip kovalamaıştıMahallede yaramaz çocukları eve çağıran abiler gibi
![]()
![]()
![]()
İnş ilk hafta elenmemeni engelleyebilirler![]()
![]()
![]()
Bakalım, yabancıyla işi zor. Senin gibi 7/24 çabalaması lazım.Yabancı kazanacak ama galiba ilk sezonu@MayısKralı
Yakarım forumu acı dilimle.
![]()
Oğuzhan ile olan düeti var sadece telefonumda o güzel.![]()