Beş Kardeş de ortak dizimizdi yalnız, unutma. Gerçi bu diziyi izleyeceğim muamma."Ege Hamsisi" daha yüksek ihtimal izlemek için, o da Uraz Kaygılaroğlu farkıyla.Oo ortak dizimiz![]()
Beş Kardeş de ortak dizimizdi yalnız, unutma. Gerçi bu diziyi izleyeceğim muamma."Ege Hamsisi" daha yüksek ihtimal izlemek için, o da Uraz Kaygılaroğlu farkıyla.Oo ortak dizimiz![]()
Ben Beş Kardeşi yazın izlemiştim TV'de değil ama. O zamanlar Paramparça izliyordumBeş Kardeş de ortak dizimizdi yalnız, unutma. Gerçi bu diziyi izleyeceğim muamma."Ege Hamsisi" daha yüksek ihtimal izlemek için, o da Uraz Kaygılaroğlu farkıyla.![]()
Ben de genelde internet üzerinden izlemeyi tercih ediyordum sanırım. Kaç yıl önce, arada televizyondan da izlemişimdir belki.Ben Beş Kardeşi yazın izlemiştim TV'de değil ama. O zamanlar Paramparça izliyordum![]()
BBS tüm bölümleri izledim şahane diziydi.Ben de genelde internet üzerinden izlemeyi tercih ediyordum sanırım. Kaç yıl önce, arada televizyondan da izlemişimdir belki.
Bir de "Beni Böyle Sev" vardı. İlk sezonu izlediğimi hatırlıyorum. İkinci sezonun bir kısmını ama sonrasını hatırlamıyorum. İyi diziydi. Bir ara bir açtım arayı, uzadı gitti.![]()
Kadro çok iyiydi yalnız. Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Altan Gördüm ve daha kimler kimler. Sonradan Yusuf Akgün de katılmıştı. Burcu Biricik, Erdem Akakçe de vardı tabi. Onları da es geçmemek lazım.BBS tüm bölümleri izledim şahane diziydi.![]()
Burcu Altın - Umut Kurt unutulmaz ReyMazKadro çok iyiydi yalnız. Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Altan Gördüm ve daha kimler kimler. Sonradan Yusuf Akgün falan da katılmıştı. Burcu Biricik, Erdem Akakçe de vardı tabi. Onları da es geçmemek lazım.![]()
Ben nedense Nezih ile Reyhan'ı daha çok seviyordum. Yani oralarda kaldım ben. Nezih'in kıvırcıklığı, Ömer'le olan arkadaşlığı renk katıyordu.Burcu Altın - Umut Kurt unutulmaz ReyMaz![]()
Nezihle de bayağı iyilerdi ama tam sevgili gibi olamadılar hiç o sebeple Mazhar daha hoştuBen nedense Nezih ile Reyhan'ı daha çok seviyordum. Yani oralarda kaldım ben. Nezih'in kıvırcıklığı, Ömer'le olan arkadaşlığı renk katıyordu.![]()
Bu sahneyi görmüştüm. Yine denk geldim tabi bu ikiliye de.Nezihle de bayağı iyilerdi ama tam sevgili gibi olamadılar hiç o sebeple Mazhar daha hoştuŞu sahneyi izlemediysen Bi izle aşırı tatlı ve komik
Nezih sevgisini pek belli etmiyordu ama Mazhar deli gibi aşıktıBu sahneyi görmüştüm. Yine denk geldim tabi bu ikiliye de.
Nezih biraz odundu. Parası yoktu yanında, Reyhan'a ödetmişti hesabı.![]()
Alp çok iyi ya1.bölüm fragmanı yayınlandı
@-potterhead- @12.Adam @xBUGRAx @utawleee @Arslan Bey @yigit_00 @ozmoturk @Yiğitt @DarkLegenD @Dosi @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @cookies @serhatt @batuhankaralar
En berbat yaz dizisini seçmişsin hiç yakışmadıHaftasonu olduğu için bakarım belkiErkenci Kuş'a bakmam diyordum ama şu anda izlenebilecek tek yaz dizisi...
Bana ne Türk dizilerinden pis marul bey?1.bölüm fragmanı yayınlandı
@-potterhead- @12.Adam @xBUGRAx @utawleee @Arslan Bey @yigit_00 @ozmoturk @Yiğitt @DarkLegenD @Dosi @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @cookies @serhatt @batuhankaralar
Sen de forumun nadide üyelerinden olduğun için belki izlersin diye etiket yapayım dedimBana ne Türk dizilerinden pis marul bey?
O varkan takliti Hardalı sıkma boşuna bence ekmeğineSen bilirsin![]()
@vadikızı buna beğeni atta Deniz listeye girsin1.bölüm fragmanı yayınlandı
@vadikızı buna beğeni atta Deniz listeye girsin
Dizi izleme moduna giremiyorum ama Trt dizileri güzel oluyor. İnternetten bakarım günlerimiz kısalana kadar yada hava soğuyunca izlerim televizyondan![]()
Hani yapmamışsın? Paylastığı fragmana diyorum. Bir önceki mesajdaki alıntıda pile basarsan ışınlanırsın mesajaokey beybisi
Hani yapmamışsın? Paylastığı fragmana diyorum. Bir önceki mesajdaki alıntıda pile basarsan ışınlanırsın mesaja![]()