Elimi Bırakma Ne Zaman Başlıyor?

Ben Beş Kardeşi yazın izlemiştim TV'de değil ama. O zamanlar Paramparça izliyordum :F
Ben de genelde internet üzerinden izlemeyi tercih ediyordum sanırım. Kaç yıl önce, arada televizyondan da izlemişimdir belki. :A

Bir de "Beni Böyle Sev" vardı. İlk sezonu izlediğimi hatırlıyorum. İkinci sezonun bir kısmını ama sonrasını hatırlamıyorum. İyi diziydi. Bir ara bir açtım arayı, uzadı gitti. :A

Ben de genelde internet üzerinden izlemeyi tercih ediyordum sanırım. Kaç yıl önce, arada televizyondan da izlemişimdir belki. :A

Bir de "Beni Böyle Sev" vardı. İlk sezonu izlediğimi hatırlıyorum. İkinci sezonun bir kısmını ama sonrasını hatırlamıyorum. İyi diziydi. Bir ara bir açtım arayı, uzadı gitti. :A
BBS tüm bölümleri izledim şahane diziydi. :D

BBS tüm bölümleri izledim şahane diziydi. :D
Kadro çok iyiydi yalnız. Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Altan Gördüm ve daha kimler kimler. Sonradan Yusuf Akgün de katılmıştı. Burcu Biricik, Erdem Akakçe de vardı tabi. Onları da es geçmemek lazım. :)

Ben nedense Nezih ile Reyhan'ı daha çok seviyordum. Yani oralarda kaldım ben. Nezih'in kıvırcıklığı, Ömer'le olan arkadaşlığı renk katıyordu. :A
Nezihle de bayağı iyilerdi ama tam sevgili gibi olamadılar hiç o sebeple Mazhar daha hoştu :D Şu sahneyi izlemediysen Bi izle aşırı tatlı ve komik :A

Nezihle de bayağı iyilerdi ama tam sevgili gibi olamadılar hiç o sebeple Mazhar daha hoştu :D Şu sahneyi izlemediysen Bi izle aşırı tatlı ve komik :A

Bu sahneyi görmüştüm. Yine denk geldim tabi bu ikiliye de. :A

Nezih biraz odundu. Parası yoktu yanında, Reyhan'a ödetmişti hesabı. :A

Bu sahneyi görmüştüm. Yine denk geldim tabi bu ikiliye de. :A

Nezih biraz odundu. Parası yoktu yanında, Reyhan'a ödetmişti hesabı. :A
Nezih sevgisini pek belli etmiyordu ama Mazhar deli gibi aşıktı :D Bu sahneyi izlememişsindir kız kardeşim de aşırı beğenmişti izleyince :D Reyhan süper rol kesmişti. :(

Haftasonu olduğu için bakarım belki :A Erkenci Kuş'a bakmam diyordum ama şu anda izlenebilecek tek yaz dizisi...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy