AdamsınÇok naziksin canım. Ama biliyorsun ki ben yerli dizi izlemeyi Kırgın Çiçekler ile zirvede? bıraktım.
AdamsınÇok naziksin canım. Ama biliyorsun ki ben yerli dizi izlemeyi Kırgın Çiçekler ile zirvede? bıraktım.
Nezih sevdiğini belli ederdi de, daha fazla kalamadı dizide. Reyhan değişik bir kız olduğu için sevmekten korktu. Sevdi ama bu sefer de açılmaya korktu.Nezih sevgisini pek belli etmiyordu ama Mazhar deli gibi aşıktıBu sahneyi izlememişsindir kız kardeşim de aşırı beğenmişti izleyince
Reyhan süper rol kesmişti.
Mazharı da sevemedi başlardaNezih sevdiğini belli ederdi de, daha fazla kalamadı dizide. Reyhan değişik bir kız olduğu için sevmekten korktu. Sevdi ama bu sefer de açılmaya korktu.![]()
Yazdığın diziden kalite fışkırıyor heraldeEn berbat yaz dizisini seçmişsin hiç yakışmadıBari Meleklerin Aşkını izle
![]()
Erkenci Kuş dizisine bin basarYazdığın diziden kalite fışkırıyor heralde![]()
Tutmaz gibi duruyor, yarım saat izledim, Oya Başar götürür götürürse bi de ağıt yakan damatErkenci Kuş dizisine bin basar![]()
Yağmuru sevmedin mi Berkay Hardal da oldukça iyiydiTutmaz gibi duruyor, yarım saat izledim, Oya Başar götürür götürürse bi de ağıt yakan damat
Boş boş baktı zaten Melek'e, benim içi hâlâ MuratYağmuru sevmedin mi Berkay Hardal da oldukça iyiydi![]()