beybisi ne be, gıcık bir tabir ve sanada yakışmıyoryaptım beybisi yaptımm az önce
beybisi ne be, gıcık bir tabir ve sanada yakışmıyoryaptım beybisi yaptımm az önce
beybisi ne be, gıcık bir tabir ve sanada yakışmıyor![]()
Sana komplo kurduk düşmanların haklı çıksın diye
Uğraşamayacam sizleSana komplo kurduk düşmanların haklı çıksın diye![]()
Zaten ben de uyumayı düşünüyorum sabah artemia larvalarını çıkaracağımUğraşamayacam sizle![]()
Zaten ben de uyumayı düşünüyorum sabah artemia larvalarını çıkaracağım![]()
Kız artemia balık değil canlı yemne bitmez yavru çıkmasaydı yahuhaydi git yat dinlen ebe olacakmışsın
bende çıkıyorum iyi geceler![]()
Kız artemia balık değil canlı yemyavrulara vereceğim hızlı büyüsünler diye
![]()
Hadi git yat iyi geceler rüyanda @Dosi yi görheh eferim bana bende bu artemia ne diyosa diyomm eyi tmm
Hadi git yat iyi geceler rüyanda @Dosi yi gör![]()
Rüyanda beni gördün dimiBenim diyeceğim şey rüyayla ilgili. Al sana ilk tüyo![]()
kusura bakmada @denizz19 den pek farkın yokti :Sgörürüm senden koruyayım kızı kudurdun yine gece gece
haydi görüşürüz![]()
EvetRüyanda beni gördün dimi![]()
Oha evleniyoruz duyun dağlar taşlarEvetgeçen sene, hatta sana söylemiştim ozaman fakat anlatmamıştım ne olduğunu. Şimdi anlatmak istememin sebebi ilginç :! geleceği görmüşüm diyeyim
de git haydi
![]()
hahahhahaOha evleniyoruz duyun dağlar taşlar![]()
Neyse tamam yarın bekliyorumhahahhahayok artık daha neler. Okadarda değil. Ozaman seninle yeni kanla olmuştuk.
Kapalı kapılar ardından söylerim yarın![]()
Çok naziksin canım. Ama biliyorsun ki ben yerli dizi izlemeyi Kırgın Çiçekler ile zirvede? bıraktım.Sen de forumun nadide üyelerinden olduğun için belki izlersin diye etiket yapayım dedim![]()