Pis istismarcıErgen Mergen bayağı takipçi kasmıştım Siyah Beyaz Aşk üzerinden![]()
Pis istismarcıErgen Mergen bayağı takipçi kasmıştım Siyah Beyaz Aşk üzerinden![]()
Merakla bekliyorumPazar günüm boştu o da doldu
![]()
Bekliyoruz kakaolu ve muzlu olsun pasta poğaça da patatesliYaa bugün bu dizi sürekli aklımdaydı niyeyse elimi bırakma ne zaman başlıcak diye öyle düşündüm denize sorsam haberi oldumu acaba diyordum ki haberini açmışsın
pazar benimde boştu buluşuyoruz efenim çaylar pastalar boğaçalar benden
![]()
Bekliyoruz kakaolu ve muzlu olsun pasta poğaça da patatesli![]()
1.bölüm fragmanı yayınlandıTamamdır diziye 1 saat kala sende olurum karşıla beni he
1.bölüm fragmanı yayınlandı
@-potterhead- @12.Adam @xBUGRAx @utawleee @Arslan Bey @yigit_00 @ozmoturk @Yiğitt @DarkLegenD @Dosi @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @cookies @serhatt @batuhankaralar
Kız 22 Temmuz yazdım ya😱22 temmuz mu bende bu pazar sanıyordum yahuama fragman süper ya beğendim
![]()
Kız 22 Temmuz yazdım ya![]()
0:25 yine bulmuş tokatlı bir dizi1.bölüm fragmanı yayınlandı
@-potterhead- @12.Adam @xBUGRAx @utawleee @Arslan Bey @yigit_00 @ozmoturk @Yiğitt @DarkLegenD @Dosi @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @cookies @serhatt @batuhankaralar
Yeni Kırgın Çiçekler
Vatanım Sensinde olan sarısın ecünnümü var ona benzettim hevesim kırıldı dizi güzele benziyor amaYeni Kırgın Çiçekler![]()
Yok Paramparça dizisindeki ecünnüVatanım Sensinde olan sarısın ecünnümü var ona benzettim hevesim kırıldı dizi güzele benziyor ama![]()
![]()
![]()
İzleyecek misinTRT 1'in üzerinde bir dizi. Yani fragmanı izlerken "acaba bu TRT 1 dizisi mi" diye sorguladım. TRT 1 için değişik bir tarz gibi geldi.![]()
Yok Paramparça dizisindeki ecünnü![]()
Aaa dizi trt 1 de 😱😱😱 Ertuğrulum dısında izlenen dizisi yok vakit kaybı yapmayalım Deniz hem ne zaman Trt dizisi izledin ayollTRT 1'in üzerinde bir dizi. Yani fragmanı izlerken "acaba bu TRT 1 dizisi mi" diye sorguladım. TRT 1 için değişik bir tarz gibi geldi.![]()
Denk gelirse neden olmasın. Yoğun tempodan genelde dizi izlemeye fırsat bulamıyorum, ki çok sevdiğim filmlere bile vakit ayıramıyorum.İzleyecek misin![]()
Beni Böyle Sev izlemiştim en sonAaa dizi trt 1 de 😱😱😱 Ertuğrulum dısında izlenen dizisi yok vakit kaybı yapmayalım Deniz hem ne zaman Trt dizisi izledin ayoll![]()
![]()
![]()
Oo ortak dizimizDenk gelirse neden olmasın. Yoğun tempodan genelde dizi izlemeye fırsat bulamıyorum, ki çok sevdiğim filmlere bile vakit ayıramıyorum.![]()
Darısı Başımıza yeter 1 tane banaBeni Böyle Sev izlemiştim en son![]()