Baykuş sana benzer kara kurbağao baykuş suratıyla @serhatt mı gözdem olacaktı yani tabisi edis olacak
forumdakiler de sesine bayılmıyor zaten bak mesela senin ilgini çekebilecek kısma bakalım @mrt-06 nın paylaştığında buldum
Aaa abdestim kaçacak gitt defol
Berk'in bile bu kadar rahatsız etmedi bir tuhaf oldum.
@xBUGRAx mı bakıyormus buna iyice zıvanadan çıktı forumdash gibi
Herkes kafayı yedi ayol yeter artık!!!!!!!!! Aile forumunda seviyenin bu kadar diplere inmesine izin veremem!!!!! Size ne adamın orasından burasından!!!! Aaaaaaaaaaa!!!!!eşci günü diye okudum bildirimde. Yine Emre neyin peşinde dedim açıldığı an farkettimde, yalnız ben Edis'i okadar zamandır bilmiyorum
Top10'da bile 'çok çok' haricindeki şarkılarını listeme almadım doğru düzgün, hem en ufak bir ilgi oluşmadı kendisini gördüğümde
Herkes kafayı yedi ayol yeter artık!!!!!!!!! Aile forumunda seviyenin bu kadar diplere inmesine izin veremem!!!!! Size ne adamın orasından burasından!!!! Aaaaaaaaaaa!!!!!
Kenarın dilberi! Paçoz! Çakma FOX'çu! İşte ben adamı böyle dobralığımla döverim!!!!!Türkiye'nin 14. zengini konuştu.
Kenarın dilberi! Paçoz! Çakma FOX'çu! İşte ben adamı böyle dobralığımla döverim!!!!!
Aaa kudurdun mu be soykası batasıcaHerkes kafayı yedi ayol yeter artık!!!!!!!!! Aile forumunda seviyenin bu kadar diplere inmesine izin veremem!!!!! Size ne adamın orasından burasından!!!! Aaaaaaaaaaa!!!!!
Bölümü yeni bitirdim, bu şaşırma ifadesini görünce de aklıma Fatoş geldi. Şaşırınca gözünü ve ağzını kocaman açınca tam da ona benziyor. Alakasız oldu ama içimde kalmasın istedim.😱 Ofistekiler gibiyim şu an.
Bölümü yeni bitirdim, bu şaşırma ifadesini görünce de aklıma Fatoş geldi. Şaşırınca gözünü ve ağzını kocaman açınca tam da ona benziyor. Alakasız oldu ama içimde kalmasın istedim.
Bak Hoşt Fatoş'u biliyorum ama onu bilmiyorum. Neyse lahmacunlarımı yerken görürüm.Fatoş intikamımı alacak senden aman Şahika'dan bekle.
1 yıl olmuş... Edis'in dolgun göğüslü fotosunu paylaşır paylaşmaz ilke önce donu zilli @Çiğdem- sonra Angaranın fingirdeği @Yiğitt Edisçi oluvermişti. Yarışa yurtdışından katılan @Ahmed ile @Dosi ve yaşından dolayı geriden gelen @vadikızı teyzem de oğlanın fanı olmuştu.
neyse forumun Edisçi olma günü kutlu olsun herkese
Ekli dosyayı görüntüle 60286
Hep @xBUGRAx ın şey yemesiHerkes kafayı yedi ayol yeter artık!!!!!!!!! Aile forumunda seviyenin bu kadar diplere inmesine izin veremem!!!!! Size ne adamın orasından burasından!!!! Aaaaaaaaaaa!!!!!
MS İle finişi yaparsın bence sonra tebeşir paklarBu yaz foruma ara mı versem kötü sonum.
forumdakiler de sesine bayılmıyor zaten bak mesela senin ilgini çekebilecek kısma bakalım @mrt-06 nın paylaştığında buldum
@xBUGRAx mı bakıyormus buna iyice zıvanadan çıktı forumdash gibi
Aylar önce görmüştüm unutmamıştım hatırlattılar yine.
Bu fotoyu twitterda ilk gördüğümde benim de dikkatimi çeken şey orası olmuştu 😱 Yoksa ben de...Bunu diyor @Çiğdem- @ozgur2113