Yeni parlağın bu mu
@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasındaYeni parlağın bu muTarkan'a rakip diye şişiriyorlar ama ilk albümüyle fazla bi sükse yapamadı geçmiş olsun
Poz da fiyasko bu arada, hiç haz almadım![]()
Hahaha yok bu kadarı yeterli zaten@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasındaneyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdı
![]()
uydurma sinir oluyorum ben buna@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasındaneyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdı
![]()
Sinirin çıplak görene kadardıruydurma sinir oluyorum ben buna![]()
Yeni parlağın bu muTarkan'a rakip diye şişiriyorlar ama ilk albümüyle fazla bi sükse yapamadı geçmiş olsun
Poz da fiyasko bu arada, hiç haz almadım![]()
Bu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falan@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasındaneyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdı
![]()
Senin de ilgini çekmiş bence kızBu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falanArada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
Ama @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane hatta @Aserat bile adamın sesiyle zaten ilgilenmiyorlar bir foto bulmuşlar adamın sadece tek bir yeri gözüküyor tövbe estaurullah terbiyem müsade etmiyor![]()
![]()
![]()
Sen ne anlarsın zevksiz bunak.ssBu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falanArada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
Ama @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane hatta @Aserat bile adamın sesiyle zaten ilgilenmiyorlar bir foto bulmuşlar adamın sadece tek bir yeri gözüküyor tövbe estaurullah terbiyem müsade etmiyor![]()
![]()
![]()
Senin de ilgini çekmiş bence kızBaksana hep Edis'in şeyinden bahsediyorsun
![]()
Hahaha toplanmıs 5-6 tane herif bir bölgeye bakıyorlar haliyle dikkatimi çekti benimde zaten normali benim dikaktmin çekmesi sizin değil ortada bir terslik var ayollSen ne anlarsın zevksiz bunak.ss
Medya bunu Megastar'a rakip diye pohpohluyor da Tarkan'ın tırnağı olamazBu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falanArada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
![]()
![]()
Kız o fotoğrafa bakan herkes o detayı fark ederHahaha toplanmıs 5-6 tane herif bir bölgeye bakıyorlar haliyle dikkatimi çekti benimde zaten normali benim dikaktmin çekmesi sizin değil ortada bir terslik var ayoll![]()
![]()
@Bully
Aaa gerçekten ortalık fena şu aralarMedya bunu Megastar'a rakip diye pohpohluyor da Tarkan'ın tırnağı olamazSöndü zaten balonu, albümdeki 2 şarkısı da beklenen çıkışı yapamadı
Aynen orta seviye bir isim
Forum iyice yoldan çıkmış zaten anam, hep @Yiğitt'le sen başlattınız bu parlakçılık akımını@xemrexxx de gazı verince olanlar oluyor
![]()
Siz bakmayın yinede adam sizin için giymiyorKız o fotoğrafa bakan herkes o detayı fark eder![]()
![]()
Vadicileri yok ettiğimiz gibi lgbtq tü da yok ederizMedya bunu Megastar'a rakip diye pohpohluyor da Tarkan'ın tırnağı olamazSöndü zaten balonu, albümdeki 2 şarkısı da beklenen çıkışı yapamadı
Aynen orta seviye bir isim
Forum iyice yoldan çıkmış zaten anam, hep @Yiğitt'le sen başlattınız bu parlakçılık akımını@xemrexxx de gazı verince olanlar oluyor
![]()
Senin için mi giyiyor kız ne ima ediyorsunSiz bakmayın yinede adam sizin için giymiyor![]()
![]()
![]()