Yeni parlağın bu mu Tarkan'a rakip diye şişiriyorlar ama ilk albümüyle fazla bi sükse yapamadı geçmiş olsun
@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasında neyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdıYeni parlağın bu mu Tarkan'a rakip diye şişiriyorlar ama ilk albümüyle fazla bi sükse yapamadı geçmiş olsun
Poz da fiyasko bu arada, hiç haz almadım
Hahaha yok bu kadarı yeterli zaten@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasında neyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdı
uydurma sinir oluyorum ben buna@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasında neyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdı
Sinirin çıplak görene kadardıruydurma sinir oluyorum ben buna
Yeni parlağın bu mu Tarkan'a rakip diye şişiriyorlar ama ilk albümüyle fazla bi sükse yapamadı geçmiş olsun
Poz da fiyasko bu arada, hiç haz almadım
Bu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falan Arada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi@serhatt Hazin dibini yaşamış rüyasında neyse foruma spor yaparken ki fotonu atma geçen @Billy Kane attı bizim sapıklar adamın totosunda ilgili 2 sayfa yazı yazdı
Senin de ilgini çekmiş bence kız Baksana hep Edis'in şeyinden bahsediyorsunBu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falan Arada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
Ama @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane hatta @Aserat bile adamın sesiyle zaten ilgilenmiyorlar bir foto bulmuşlar adamın sadece tek bir yeri gözüküyor tövbe estaurullah terbiyem müsade etmiyor
Sen ne anlarsın zevksiz bunak.ssBu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falan Arada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
Ama @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane hatta @Aserat bile adamın sesiyle zaten ilgilenmiyorlar bir foto bulmuşlar adamın sadece tek bir yeri gözüküyor tövbe estaurullah terbiyem müsade etmiyor
Senin de ilgini çekmiş bence kız Baksana hep Edis'in şeyinden bahsediyorsun
Hahaha toplanmıs 5-6 tane herif bir bölgeye bakıyorlar haliyle dikkatimi çekti benimde zaten normali benim dikaktmin çekmesi sizin değil ortada bir terslik var ayoll @BullySen ne anlarsın zevksiz bunak.ss
Medya bunu Megastar'a rakip diye pohpohluyor da Tarkan'ın tırnağı olamaz Söndü zaten balonu, albümdeki 2 şarkısı da beklenen çıkışı yapamadı Aynen orta seviye bir isimBu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falan Arada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
O Avatar ne öyle yineSen ne anlarsın zevksiz bunak.ss
Kız o fotoğrafa bakan herkes o detayı fark ederHahaha toplanmıs 5-6 tane herif bir bölgeye bakıyorlar haliyle dikkatimi çekti benimde zaten normali benim dikaktmin çekmesi sizin değil ortada bir terslik var ayoll @Bully
Aaa gerçekten ortalık fena şu aralar @serhatt Var senden sonra baya neşesi oldu forumun @Yiğitt lede benziyorlar @cookies Zaten biliyorsun avatarındakı residme serhata ait @xBUGRAx Yoldan çıktı ondan önce @Forumdash yoldan çıktı ahh onunda yeni versionunu görücektin @xemrexxxMedya bunu Megastar'a rakip diye pohpohluyor da Tarkan'ın tırnağı olamaz Söndü zaten balonu, albümdeki 2 şarkısı da beklenen çıkışı yapamadı Aynen orta seviye bir isim
Forum iyice yoldan çıkmış zaten anam, hep @Yiğitt'le sen başlattınız bu parlakçılık akımını @xemrexxx de gazı verince olanlar oluyor
Siz bakmayın yinede adam sizin için giymiyorKız o fotoğrafa bakan herkes o detayı fark eder
Vadicileri yok ettiğimiz gibi lgbtq tü da yok ederizMedya bunu Megastar'a rakip diye pohpohluyor da Tarkan'ın tırnağı olamaz Söndü zaten balonu, albümdeki 2 şarkısı da beklenen çıkışı yapamadı Aynen orta seviye bir isim
Forum iyice yoldan çıkmış zaten anam, hep @Yiğitt'le sen başlattınız bu parlakçılık akımını @xemrexxx de gazı verince olanlar oluyor
Senin için mi giyiyor kız ne ima ediyorsunSiz bakmayın yinede adam sizin için giymiyor