Forumun Edisçi Olma Günü Kutlu Olsun

ASK transferi haber olunca profiline girerdim hep yeni kanalı duyurdu mu diye FOX'tayız yazdı mı diye. :A:A @mrt-06
FOX'a geleceğini düşünmüştüm ben de :F Star onu da batırdı ama :A :A Yalnız keşke gelseydi geçen sezon çok kötü bir gündüz kuşağı geçirdik :F

Benim arkadaşım orta okuldayken Hikmet Baba'yı Batıkent Çağdaş Marketlerde görmüş siz Unutma Bemi Hikmet baba mısınız demiş o da bıyık büküp evet yavrum demiş. :F @xBUGRAx @xemrexxx
Hikmet Baba bana çok tatlı gelirdi :A
unutma-beni-hikmet_983973.jpg

Yaa senin her yerinden tatlılık saçılıyor ne alaka. :love1:

O küçük yılan hep ortalığı karıştırırdı anası gibi.. Emine'yi az ağlatmadı sinsi küçük yılan. :A
Ya seni yiyecem :Z :A

Ayy sinir olurdum ben de :F Emine'nin de başına gelmeyen kalmamıştı ay bak hatırlayınca yine sinirlendim :F

Bu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falan :A Arada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi :A

Ama @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane hatta @Aserat bile adamın sesiyle zaten ilgilenmiyorlar bir foto bulmuşlar adamın sadece tek bir yeri gözüküyor tövbe estaurullah terbiyem müsade etmiyor :A :A :A
Benim Edis'in o fotoğrafıyla hiç ilgilenmedim şarkılarını seviyorum sadece.:bhr: