Forumun Edisçi Olma Günü Kutlu Olsun

Kutlu olsun. Fiziği umrumda değil, ben şarkılarına bakarım. :A @xemrexxx

forumdakiler de sesine bayılmıyor zaten :A bak mesela senin ilgini çekebilecek kısma bakalım @mrt-06 nın paylaştığında buldum :A

Aaa abdestim kaçacak gitt defol :A

Berk'in bile bu kadar rahatsız etmedi bir tuhaf oldum. :F

@xBUGRAx mı bakıyormus buna iyice zıvanadan çıktı forumdash gibi :A :A :A

eşci günü diye okudum bildirimde. Yine Emre neyin peşinde dedim :F açıldığı an farkettimde, yalnız ben Edis'i okadar zamandır bilmiyorum :A
Top10'da bile 'çok çok' haricindeki şarkılarını listeme almadım doğru düzgün, hem en ufak bir ilgi oluşmadı kendisini gördüğümde :A
Herkes kafayı yedi ayol yeter artık!!!!!!!!! Aile forumunda seviyenin bu kadar diplere inmesine izin veremem!!!!! Size ne adamın orasından burasından!!!! Aaaaaaaaaaa!!!!!

1 yıl olmuş... Edis'in dolgun göğüslü fotosunu paylaşır paylaşmaz ilke önce donu zilli @Çiğdem- sonra Angaranın fingirdeği @Yiğitt Edisçi oluvermişti. Yarışa yurtdışından katılan @Ahmed ile @Dosi ve yaşından dolayı geriden gelen @vadikızı teyzem de oğlanın fanı olmuştu.

neyse forumun Edisçi olma günü kutlu olsun herkese:bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 60286

:F:FEdisçi neyse diyorum bende allah seni bildiği yapmasınn yaa kutlu olsun ne diyelim edisi bayağı bir dinlioruz efenim

forumdakiler de sesine bayılmıyor zaten :A bak mesela senin ilgini çekebilecek kısma bakalım @mrt-06 nın paylaştığında buldum :A
@xBUGRAx mı bakıyormus buna iyice zıvanadan çıktı forumdash gibi :A :A :A
Aylar önce görmüştüm unutmamıştım hatırlattılar yine. :A

Bunu diyor @Çiğdem- @ozgur2113 :A:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd