İlk Buluşmanız ve Birlikteliğinizde Nasıl Hissettiniz ?

@Dosi yle siz beraber olsanıza bulmuşsunuz birbirinizi sizi yapayım ben :A

@Dosi le biz kadim dostlarız. Öyle şeyler konuşulmaz aramızda. :A Ve bu arada bir şeyler yapmak istersem kendim yapabilirim o imkanım var, sadece istemem ve şartları zorlamam gerekir. :A Ya da şartları zorlamama gerek kalmaz belki de ha ne dersin? :A
MEnes gerekeni söylemiş ( bu lafı söyleme sırası bende :A)
cookies sen git kendi yarana merhem ol canım :A

@Dosi le biz kadim dostlarız. Öyle şeyler konuşulmaz aramızda. :A Ve bu arada bir şeyler yapmak istersem kendim yapabilirim o imkanım var, sadece istemem ve şartları zorlamam gerekir. :A Ya da şartları zorlamama gerek kalmaz belki de ha ne dersin? :A
Vay be çapkın çocuk :F Sana bişi diyim mi illa da karşı cins diye diretme bence.Karşı cinsten daha güzel hem cinslerin de var mesela ben :F

Vay be çapkın çocuk :F Sana bişi diyim mi illa da karşı cins diye diretme bence.Karşı cinsten daha güzel hem cinslerin de var mesela ben :F
Yok kalsın, tiksiniyorum doğrusu bu muhabbetten. :A Ve çapkınlık falan öyle şeyler değil benimkisi, sadece kendine güvenmek desek yeterlidir. :A

Yok kalsın, tiksiniyorum doğrusu bu muhabbetten. :A Ve çapkınlık falan öyle şeyler değil benimkisi, sadece kendine güvenmek desek yeterlidir. :A
La @Çiğdem- bir kız mesela ama @serhatt daha güzel :A Neyse sen tiksiniyorsan kapatayım konuyu.

O pürüzsüz cilt bende de olsaydı ben de kendime güvenirdim :A

Napim engel olamıyorum düşünceli olma halime. :A Ve benim cümlemi kullanman garibime gitse de komik durdu belitmeden geçemeyeceğim. :A
Ama yaptığın düşünceli harekete uydu o cümle :A
Kapıyoruz senden birşeyler :A

Ah ah yarama merhem olcak birini arıyorum be Zeynoğ :A

Kalvyeyi kenara bırak az sakinleş :A
Öncelikle ne istediğine karar ver. Şuan inanılmaz bir duygu karmaşası hissesiyorum sende ve buda seni yanlış davranışlara sürükleyebilir. Bence sen daha kendini tam olarak tanımlıyamıyorsun, yani cinsel tercihini diyeyim. Bir pedagog olarak tavsiyem, eğer bu yazdıkların şaka değilse yardım al :D
Yazımın sonlarını ciddiyete bağladım sorry ama bence şaka yapılmaması gereken mesele bunlar :D

Ama yaptığın düşünceli harekete uydu o cümle :A
Kapıyoruz senden birşeyler :A

Kalvyeyi kenara bırak az sakinleş :A
Öncelikle ne istediğine karar ver. Şuan inanılmaz bir duygu karmaşası hissesiyorum sende ve buda seni yanlış davranışlara sürükleyebilir. Bence sen daha kendini tam olarak tanımlıyamıyorsun, yani cinsel tercihini diyeyim. Bir pedagog olarak tavsiyem, eğer bu yazdıkların şaka değilse yardım al :D
Yazımın sonlarını ciddiyete bağladım sorry ama bence şaka yapılmaması gereken mesele bunlar :D
Bisexim ben :A Ayrıca tabisi gerçek değil napayım senin gibi yaşlıyı ben :A

Deme öyle be bana hiç yürümedi :F @serhatt
Onun kı isim değil kalıp ayoll :A :A :A @serhatt
2794incib6951860.png