İlk Buluşmanız ve Birlikteliğinizde Nasıl Hissettiniz ?

Tanışıp kaynaşmak için ikinizle de :F @MEnes i beğenirsem senle buluşmam veya tam tersi de olabilir ama :A Ben tek eşliyim.Birine bağlanırsam bırakmam :F

@MEnes i kesin beğenirsin canım ama o seni beğenmez :A
Ben gelmiyorum buluşmaya, bu lafından sonra Menes'de gelmez :F
Bak Dosi gereken cevabı vermiş benim adıma. :A Ben karşı cinsi bile zor beğenirken kendi cinsimi napayım. :A Düşününce üzerinden geyik yapması bile tiksindirici geldi, ııyyy. :A

Bak Dosi gereken cevabı vermiş benim adıma. :A Ben karşı cinsi bile zor beğenirken kendi cinsimi napayım. :A Düşününce üzerinden geyik yapması bile tiksindirici geldi, ııyyy. :A
Simdi sırf sırf kadin diye 2.resimdekini niye seçiyoruz :A @Dosi @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @denizz19 @vadikızı göz var nizam var :A
DhU1yOwWAAAej08.jpeg
FB_IMG_1530953806236.jpg

@Dosi yle siz beraber olsanıza bulmuşsunuz birbirinizi sizi yapayım ben :A

@Dosi yle siz beraber olsanıza bulmuşsunuz birbirinizi sizi yapayım ben :A
@Dosi le biz kadim dostlarız. Öyle şeyler konuşulmaz aramızda. :A Ve bu arada bir şeyler yapmak istersem kendim yapabilirim o imkanım var, sadece istemem ve şartları zorlamam gerekir. :A Ya da şartları zorlamama gerek kalmaz belki de ha ne dersin? :A