Desene benim kafa modundasın sendeO mahkumluk mu sence yoksa bilinçli bir tercih mi.Orasını düşünüp tahmin etmek zor değildir sanırım.
![]()
Tamam tercihmiş
Desene benim kafa modundasın sendeO mahkumluk mu sence yoksa bilinçli bir tercih mi.Orasını düşünüp tahmin etmek zor değildir sanırım.
![]()
Gerçek anlamda +18'dir, rahatsız olacaklar lütfen açmasın spoileri.
Yaşanmadı.
İlk buluşmayı yaşamıştım ama ilk birliktelik diye bir şey yaşamadım henüz.İlk buluşma her anlamda saçmalamak ve aptal gibi gözükmek için birebir.
![]()
Bir kere görücü geldiğinde ailesi ile gelmişti annesi ile bizim evde diğer odaya geçip baş başa konuşmuştuk bir süre köyde olmalısın deyince ben hayır dedim başkada olmadı zaten![]()
Maalesef...
Hangi birini anlatayım ki![]()
Hiç birliktelik olmadığını ve ciddi bir ilk buluşma gerçekleştirmediğimi söylesem tipimi görmüş biri olarak ne derdin?@cookies
Okadar kriter koyarsan hep tek kalmaya mahkumsun
Sen geçen sene bizlere sarkıntılık yapıyordun, şimdi sıra erkeklere gelmiş 😱 @serhatt![]()
Elbette öyleyim.Desene benim kafa modundasın sende
Tamam tercihmiş![]()
Herkesi elden geçiriyor bi kereOkadar kriter koyarsan hep tek kalmaya mahkumsun
Sen geçen sene bizlere sarkıntılık yapıyordun, şimdi sıra erkeklere gelmiş 😱 @serhatt![]()
Olmadı ki böyle bi kaynanamız
parama göz dikmişti, daha geçen denk geldim o sarkıntılık ettiği eski mesajlaraHerkesi elden geçiriyor bi kere![]()
Güya bana da bulacaktın birileriniparama göz dikmişti, daha geçen denk geldim o sarkıntılık ettiği eski mesajlara@cookies
Okadar acındırmıştıki kendini, birilerinimi ayarlasam moduna girecektim nerdeyse![]()
İş yerim değişti, denk gelemedim sana denk birineGüya bana da bulacaktın birilerini![]()
Bahane bahaneİş yerim değişti, denk gelemedim sana denk birineüniversiteden arkadaşımla karşılaşsaydım sorardım
![]()
olsaydı keşke o ben ve @serhatt çoştururduk forumuİyi ki sen aktifken destere olmuyor böyle konularla terbiyesi bozulmuyor @cookies![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60
NE arar be onda terbiyeİyi ki sen aktifken destere olmuyor böyle konularla terbiyesi bozulmuyor @cookies![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60
Menesciğim buluş benle hem memleketlimsin de birbirimizi sevebilirizBen de gülerim tutamam kendimi derdim.![]()
Tanışıp kaynaşmak için ikinizle de