Şimdi de tekrar küçülerek aynı şeyleri tekrar izleyip güç kazanmak istiyor galiba ondan bu küçülme merakı gerçi sen de küçültüyorsun kendini senin derdin ne acaba
Şimdi de tekrar küçülerek aynı şeyleri tekrar izleyip güç kazanmak istiyor galiba ondan bu küçülme merakı gerçi sen de küçültüyorsun kendini senin derdin ne acaba
Diğer konuda dedimya eski yıllara geri gitmek istiyorumŞimdi de tekrar küçülerek aynı şeyleri tekrar izleyip güç kazanmak istiyor galiba ondan bu küçülme merakı gerçi sen de küçültüyorsun kendini senin derdin ne acaba
Şimdi böyle yaşını küçük gösterince eski yıllara geri gitmiş mi oluyorsun yaniDiğer konuda dedimya eski yıllara geri gitmek istiyorum
Aaa sizde @xemrexxx 40 yaşında derken sesiniz çıkmıyor küçülürken sesiniz çıkıyor ayollŞimdi böyle yaşını küçük gösterince eski yıllara geri gitmiş mi oluyorsun yani
O espri yapıyor ama siz abartıyorsunuz birazAaa sizde @xemrexxx 40 yaşında derken sesiniz çıkmıyor küçülürken sesiniz çıkıyor ayoll
Tamam sende bizimle birlikte küçül şimdi ses etmezsin sanırım @destereO espri yapıyor ama siz abartıyorsunuz biraz
Hep birlikte 18 e inebiliriz sorun olmaz ama ondan aşağısı sıkıntıTamam sende bizimle birlikte küçül şimdi ses etmezsin sanırım @destere
Aaa şimdi tesadüfen gördüm bu 2 ay önceki mesajını Senin kalbin temiz 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @desteretabi hayaTIM bnm kalbim temiz olduğundan benimle uğraşan çarpılıyor
Yok be buradayız işte sen görmüyorsun beniSevgilimi yaptın doğruyu söyle
Neyse kulağıma haberi gelir zatenYok be buradayız işte sen görmüyorsun beni
topacın kalbi o kadar temizki nerdeyse bakteri ve virüs pompalıyor kan yerineAaa şimdi tesadüfen gördüm bu 2 ay önceki mesajını Senin kalbin temiz 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @destere
Hhahah Aaa iyi dedin ayoll mesala onun kalbinin renki siyahtır bence küf tutmuş olabilir örümcek ağları falan @xemrexxxtopacın kalbi o kadar temizki nerdeyse bakteri ve virüs pompalıyor kan yerine
Senden başka kim izliyor Maskeli EcünnüThe Rain.