Yayın akışında cuma cumartesi ve pazar Survivor görünüyor yani 3 SMS yapacak herhaldeYarın iki sms olacak diye duydum ben.
Bitince değiştirecek misinBizim avatarın ömrü uzuyor
Elendiği anBitince değiştirecek misin
Akış bir haftadır aynı, yenilemiyorlar zaten.Yayın akışında cuma cumartesi ve pazar Survivor görünüyor yani 3 SMS yapacak herhalde
Boşver değiştir sevmiyorum ben Nagihan'ıElendiği an
Gerçi bu aralar bende kıskanılıyorum. Durur belki bir süre
bir hafta öncesinde Survivor'un cuma günü bitmesi planlanmıyor muydu niye cumartesi pazara Survivor yazsınlar kiAkış bir haftadır aynı, yenilemiyorlar zaten.
Yayın akışını güncellemiyorlar çünkü, ben kontrol ediyorum.Boşver değiştir sevmiyorum ben Nagihan'ı
bir hafta öncesinde Survivor'un cuma günü bitmesi planlanmıyor muydu niye cumartesi pazara Survivor yazsınlar ki
@MasacRE- Cuma-Pazar olacak. Yeni bölüm yazıyorBoşver değiştir sevmiyorum ben Nagihan'ı
bir hafta öncesinde Survivor'un cuma günü bitmesi planlanmıyor muydu niye cumartesi pazara Survivor yazsınlar ki
Bu zamana kadar Survivor 7 gün mü yayınlanıyorduYayın akışını güncellemiyorlar çünkü, ben kontrol ediyorum.
Son 2-3 haftadır 7 günBu zamana kadar Survivor 7 gün mü yayınlanıyordu
Yayın akışı eskiymiş galiba nasıl olur ben de bilemiyorum şu anda@MasacRE- Cuma-Pazar olacak. Yeni bölüm yazıyor
Yinede buruk geçer yayın tabi 3 gün olması iyi. aynı gün sms olsa haksızlık olur bazılarına
o zaman senin dediğin gibi olabilirSon 2-3 haftadır 7 gün
3 gün var o zaman aynı şekil bitirir dediğim gibiHayır eski değil. Bu akşamki düzgün. Survivor yazmıyor mesela Sinemayı yazmışlar. Güncellenmiş hali
Ekli dosyayı görüntüle 60063
Bugünün sonradan güncellediler, pazartesi ve salı günü bakarken de cumartesi & pazar görünüyordu.Hayır eski değil. Bu akşamki düzgün. Survivor yazmıyor mesela Sinemayı yazmışlar. Güncellenmiş hali
Ekli dosyayı görüntüle 60063
@MasacRE- Cuma-Pazar olacak. Yeni bölüm yazıyor
Yinede buruk geçer yayın tabi 3 gün olması iyi. aynı gün sms olsa haksızlık olur bazılarına
Bir karar verin herkes bir şey diyor Bence en iyisi resmi açıklamayı bekleyelim biz
Benim haberim doğru.Bir karar verin herkes bir şey diyor Bence en iyisi resmi açıklamayı bekleyelim biz