The Protector Dizisinde Çağatay Ulusoy'un Kardeşi Rolü İçin Kimlerle Görüşülüyor?

@kerem Engin öztürk evet yakışıklıda Çağatay esmer Engin sarışın kardeş olarak iyi dururlarmı ki bence durmazlar ya :D

Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum. :D
Çağatayin.ne vereceğine bağlı yani kıvanç evlendi ona bakmaz diye enginin isteyebilir neticede @Çiğdem- gibi donu zilli Çağatay da :A @Forumdash

Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum. :D

Dimi Abi kardeş olurlar ama oda olmaz dediğim gibi bir sarışın bir esmer pek iyi durmazlar gibime geliyo dediğin gibi bende Enginin kabul edeceğini düşünmüyorum :D

Kıskanç Çağatay Arasın Emrah sahnelerini kıskanmış :A :A :A @Forumdash @serhatt @MasacRE- @Yiğitt @xemrexxx @S.G.A.T.

Senin herifine yazık olacak Ertuğruldan çıkıp Çağataya düşmek @kerem :( :( :(

Iyyy iyi ki olmayacak :Z:Z:Z

Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zaten :A

Dimi Abi kardeş olurlar ama oda olmaz dediğim gibi bir sarışın bir esmer pek iyi durmazlar gibime geliyo dediğin gibi bende Enginin kabul edeceğini düşünmüyorum :D
Kıskanç Çağatay Arasın Emrah sahnelerini kıskanmış :A :A :A @Forumdash @serhatt @MasacRE- @Yiğitt @xemrexxx @S.G.A.T.

Senin herifine yazık olacak Ertuğruldan çıkıp Çağataya düşmek @kerem :( :( :(

Iyyy iyi ki olmayacak :Z:Z:Z

Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zaten :A

tövbe est 😱 @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @eskici @MasacRE- @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @gözlemci @ozmoturk @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenD
cbvcbvcbvc.png

Gözlüğün yanında mı abiciğim 4 yaş büyük işte nasıl abi diyecek para için bile olsa demem :A :A :A
Çağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır. :A önemli rolde değildir hem. 4.bölümde filan girer:F

Çağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır. :A önemli rolde değildir hem. 4.bölümde filan girer:F
Aaa ben Engine laf atıyorum bee Çağataya değil :F

Kardeşi Engin olucakmış Çağatayın onu diyorum cnm :A :A :A

Engin diyecekmiş işte :A

Geçen forumda haber açıldı Çağataya kardeş bakıyorlarmış Enginin ismi geçiyormuş bizde 4 yaş büyük olmaz dedik ama doğru çıktı sanırım :A :A :A
Ben de diyorum ki Çağatay abi olmayacak Engin abi olacaktır diyorum. Herif saçını kesse de yapyaşlı bee:F