Haberde Çağatay abi olucak diyorduBen de diyorum ki Çağatay abi olmayacak Engin abi olacaktır diyorum. Herif saçını kesse de yapyaşlı bee
Sende eleştir bizimle
Haberde Çağatay abi olucak diyorduBen de diyorum ki Çağatay abi olmayacak Engin abi olacaktır diyorum. Herif saçını kesse de yapyaşlı bee
Olay gerçeleşirse eleştirirm ama şimdi uzak dur benHaberde Çağatay abi olucak diyordu
Sende eleştir bizimle
Haber burada isimde doğru çıktıOlay gerçeleşirse eleştirirm ama şimdi uzak dur ben
Gözlüğün yanında mı abiciğim 4 yaş büyük işte nasıl abi diyecek para için bile olsa demem
Çağatay'ın kardeşi rolü diyor, hangisi büyük hangisi küçük kardeş olacak onla ilgili bir şey denmemiş ki, Çiğdem uyduruyor Çağatay abi olacak diye Bence de Engin Öztürk abisi olur Forumdash'ın dediği gibiÇağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır. önemli rolde değildir hem. 4.bölümde filan girer
Çağatayın kardeşi diyor Büyük olsa abisi için der siz Çağatayı savunucaz diye aklınızı yitiriceksiniz bir gün ayoll .A @ForumdashÇağatay'ın kardeşi rolü diyor, hangisi büyük hangisi küçük kardeş olacak onla ilgili bir şey denmemiş ki, Çiğdem uyduruyor Çağatay abi olacak diye Bence de Engin Öztürk abisi olur Forumdash'ın dediği gibi
Çağatay'ı savunmakla ne alakası var Çağatay'ı savunacak bir durum bile yok ortada Abi aynı zamanda kardeş demek zaten ha abisi demiş ha kardeşi ne fark ederÇağatayın kardeşi diyor Büyük olsa abisi için der siz Çağatayı savunucaz diye aklınızı yitiriceksiniz bir gün ayoll .A @Forumdash
Abisi olursa eleştiricez ozaman @Forumdash sen leÇağatay'ı savunmakla ne alakası var Çağatay'ı savunacak bir durum bile yok ortada Abi aynı zamanda kardeş demek zaten ha abisi demiş ha kardeşi ne fark eder
Aa dur bak şimdi aklıma geldi, sen çok önemsiyormuşsun ya yaşı küçük olan birisi nasıl abi olacakmış diyorsunAbisi olursa eleştiricez ozaman @Forumdash sen le
Aaa o dizide zaten mantık yok ki ayoll Emmi de 77 doğumlu 40 yaşında İdris Baba 60 yaşında yanı 20 yaş küçük aslında emmide oğlu yaşında idrisinAa dur bak şimdi aklıma geldi, sen çok önemsiyormuşsun ya yaşı küçük olan birisi nasıl abi olacakmış diyorsun
Çukur'da Ufuk Bayraktar'ı istiyordun Cumali için. Ufuk 81 doğumlu, Öner Erkan 80, Mustafa Üstündağ 77.Hadi buna cevap ver bakalım
onu değiştirirler senaristlerHiç mi gururu yıkılmıcak 4-5 yaş küçük olan birine abi diyerek @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @MasacRE- @kerem