- Reaksiyon puanı
- 86,315
- Puanı
- 1,060
Ayol bu Emrah ilk çıktığında caps yapmışlardı içerde deki mertle ; mert bu kesin seneye bnm gibi abisini arar diyordu ki adam Çağatayin dizisine kapak attı o çaldı yapanı bulmalıEmrah olsaydı keşke,Çağatayla ikisini aynı karede görmek muazzam olurdu,ama Engin de olursa fena olmaz![]()
Kabul etmemiş kiAyol bu Emrah ilk çıktığında caps yapmışlardı içerde deki mertle ; mert bu kesin seneye bnm gibi abisini arar diyordu ki adam Çağatayin dizisine kapak attı o çaldı yapanı bulmalı@Çiğdem- @mrt-06 @MasacRE- @S.G.A.T. @Yiğitt @Dosi @Harunnn60 @DarkLegenD in
Taklit ediyor demesinler diye etmemiştirKabul etmemiş ki![]()
Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zatenTaklit ediyor demesinler diye etmemiştir![]()
Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.@kerem Engin öztürk evet yakışıklıda Çağatay esmer Engin sarışın kardeş olarak iyi dururlarmı ki bence durmazlar ya![]()
Çağatayin.ne vereceğine bağlı yani kıvanç evlendi ona bakmaz diye enginin isteyebilir neticede @Çiğdem- gibi donu zilli Çağatay daAynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.![]()
Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.![]()
Iyyy iyi ki olmayacak![]()
Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zaten![]()
Aynen abla, bende söyledim. Engin Çağatay'dan 4 yaş büyük birde. Olsa olsa Çağatay'ın abisi olur ama Engin'in bu rolü kabul edeceğini pek sanmıyorum.![]()
Dimi Abi kardeş olurlar ama oda olmaz dediğim gibi bir sarışın bir esmer pek iyi durmazlar gibime geliyo dediğin gibi bende Enginin kabul edeceğini düşünmüyorum![]()
Iyyy iyi ki olmayacak![]()
Bunu ancak senin gibi fesat biri düşünür zaten![]()
tövbe est 😱 @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @eskici @MasacRE- @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @gözlemci @ozmoturk @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenDDimi Abi kardeş olurlar ama oda olmaz dediğim gibi bir sarışın bir esmer pek iyi durmazlar gibime geliyo dediğin gibi bende Enginin kabul edeceğini düşünmüyorum![]()
Kesin geliyor diziye
Hiç mi gururu yıkılmıcak 4-5 yaş küçük olan birine abi diyerekKesin geliyor diziye![]()
Engin 31 yaşındaymış Çağatay 27 yaşinda... Neden gururu kırılsın? Hem küçük olan biri yaşlı görünüyorsa onun gururu kırılsınHiç mi gururu yıkılmıcak 4-5 yaş küçük olan birine abi diyerek![]()
![]()
@Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @MasacRE- @kerem
Gözlüğün yanında mı abiciğim 4 yaş büyük işte nasıl abi diyecek para için bile olsa dememEngin 31 yaşındaymış Çağatay 27 yaşinda... Neden gururu kırılsın? Hem küçük olan biri yaşlı görünüyorsa onun gururu kırılsın![]()
Çağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır.Gözlüğün yanında mı abiciğim 4 yaş büyük işte nasıl abi diyecek para için bile olsa demem![]()
![]()
![]()
Aaa ben Engine laf atıyorum bee Çağataya değilÇağatay mı diyecek Engin mi diyecek? Engin abi olur Çağatay değil. Engin sevişme sahneleri için kullanılacaktır.önemli rolde değildir hem. 4.bölümde filan girer
![]()
Çağatay abi diyecektirAaa ben Engine laf atıyorum bee Çağataya değil![]()
Kardeşi Engin olucakmış Çağatayın onu diyorum cnm![]()
![]()
![]()
Engin diyecekmiş işteÇağatay abi diyecektir![]()
Ben de diyorum ki Çağatay abi olmayacak Engin abi olacaktır diyorum. Herif saçını kesse de yapyaşlı beeEngin diyecekmiş işte![]()
Geçen forumda haber açıldı Çağataya kardeş bakıyorlarmış Enginin ismi geçiyormuş bizde 4 yaş büyük olmaz dedik ama doğru çıktı sanırım![]()
![]()
![]()